вівторок, 19 вересня 2017 11:00

Із "Львівських дріжджів" починається український хліб

Щороку українці з'їжджаються на дуже традиційний та атмосферний львівський захід – "Свято хліба". І зовсім не дивно, що в центрі хлібопекарської культури – Львів, адже саме тут народжуються дріжджі, що є основою майже всього українського хліба.

Хліб – це те, що завжди було на українському столі – як символ добробуту та гостинності. І дріжджі є його обов'язковим інгредієнтом, що створює справжній смак та аромат випічки.

Дріжджовий ринок в Україні можна сміливо ототожнювати з "Львівськими дріжджами". Ця торгова марка славиться стабільно високою якістю та має репутацію беззаперечного національного лідера.

  Якість "Львівських дріжджів" другий рік поспіль підтверджують незалежним моніторингом якості "Добрий знак"
Якість "Львівських дріжджів" другий рік поспіль підтверджують незалежним моніторингом якості "Добрий знак"

В Україні кожні дві з трьох хлібин "ростуть" на львівських дріжджах. Торгова марка, що давно полюбилась українським господиням, – успішно протестована в європейських лабораторіях. Як результат – її якість другий рік поспіль підтверджують незалежним моніторингом якості "Добрий знак".

"На відміну від інших проектів такого типу, "Добрий знак" вимагає дуже жорсткої сертифікації згідно з європейськими стандартами. Логотип відзнаки нанесено на кожну упаковку ТМ "Львівські дріжджі", і це додаткове підтвердження якості для споживачів з боку європейських лабораторій та аудиторів", – розповідає Сергій Лавров, комерційний директор підприємства-виробника "Львівських дріжджів" – "Компанії Ензим".

  Якість "Львівських дріжджів" другий рік поспіль підтверджують незалежним моніторингом якості "Добрий знак"
Якість "Львівських дріжджів" другий рік поспіль підтверджують незалежним моніторингом якості "Добрий знак"

Також "Львівські дріжджі" першими в Україні відзначили різноманітними міжнародними сертифікатами, які вимагають виробники хліба в усьому світі. Окрім цього, вони зберігають здатність піднімати тісто впродовж усього терміну придатності, що регулярно підтверджують пекарі.

Та головним свідченням якості львівських дріжджів є народне визнання, адже саме на них "росте" 70% хліба в країні. "Продукт, який ми виробляємо, є основою хліба. Та найбільше ми пишаємося тим, що майже весь український хліб випікають саме на львівських дріжджах. І це найкраще підтверджує якість", – каже Сергій Лавров.

Українські пекарі переконані: із "Львівськими дріжджами" у випічці можна бути впевненим "на всі 100".

  Якість "Львівських дріжджів" другий рік поспіль підтверджують незалежним моніторингом якості "Добрий знак"
Якість "Львівських дріжджів" другий рік поспіль підтверджують незалежним моніторингом якості "Добрий знак"
Зараз ви читаєте новину «Із "Львівських дріжджів" починається український хліб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути