Ексклюзиви
понеділок, 27 серпня 2018 11:29

Ідеальний подарунок творчому чоловіку

Вибрати подарунок з того чи іншого приводу для коханої людини – завдання не з легких. А якщо друга половинка ще і творча особистість, то пошук ідеального презенту перетворюється на справжнє катування. Особливо складно у ситуаціях, коли відносини тривалі і вже багато всього було подаровано. Сучасні чоловіки, якими б креативними вони не були, найчастіше обожнюють все технологічне і байдужим до різного роду девайсів мало хто залишається. А додайте до цього всього ще і той факт, що кожен, навіть самий дорослий представник сильної половини людства, в душі все-таки дитина.

 

ТОП-3 технологічних подарунка творчому чоловікові

1. Екшн-камери. Якщо ваш коханий неодноразово був помічений за зйомкою відео в особистий і сімейний архів, то класна екстрим-камера точно стане для нього справжньою знахідкою. Тільки не забувайте про те, що чоловіки люблять все якісне і вже якщо і брати камеру – подбайте про те, щоб подарувати йому і стедікам від магазину MotoStuff, який покликаний спростити процес зйомки, поліпшити якість відео, зменшити тремтіння і трясіння. Також стедиками володіють додатковими функціями, які будуть гідно оцінені навіть самими вимогливими користувачами-перфекціоністами. Мало хто замислюється про те, що саме від стабілізатора може залежати робота навіть самої модної камери. Тому якщо у чоловіка вже є пристрій для зйомки – сконцентруйтеся на виборі відповідного стедікама.

 

2. Квадрокоптеры – справжні лідери! Якщо ви запитаєте чоловіка безпосередньо, чи хоче він собі таку "іграшку", він, напевне, відповість, що ні, і що це – одноразова річ на кілька разів. Але як тільки цей девайс з'явиться у нього в руках, він точно не захоче з ним розлучатися. Знову ж таки, якщо він займається зйомкою, то такий гаджет буде просто незамінний і підніме рівень відео як в прямому, так і в переносному сенсі слова. Дрон можна використовувати і як іграшку, час від часу просто запускаючи його в політ, повністю абстрагуючись від існуючої реальності, подумки повертаючи собі стан абсолютної безтурботності і внутрішньої гармонії. Це – миті радості, які ви можете подарувати коханій людині.

3. Смартфони/планшети. Чоловіки воліють самостійно вибирати собі такі девайси, але якщо ви проявите проникливість, дізнаєтеся, які пристрою йому імпонують – ви дуже здивуєте його, піднісши подібний сюрприз. Вибирати ви можете в будь-якому доступному вам ціновому діапазоні. На щастя, виробників планшетів і смартфонів зараз на ринку дуже багато, і саме ця конкуренція сприяє тому, що функціонал пристроїв істотно розширюється, а ціни стають більш лояльними та доступними для середньостатистичного покупця.

 

Все ще сумніваєтеся, що подарувати коханому чоловікові? Тоді відвідайте інтернет-магазин MotoStuff, де представлений нетривіальний асортимент технологічних товарів. Витративши мінімум часу, ви неодмінно знайдете щось особливе для нього.

Зараз ви читаєте новину «Ідеальний подарунок творчому чоловіку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути