пʼятниця, 15 листопада 2019 16:32

Де купити пряжу для в'язання за низькими цінами?

Де купити пряжу для в'язання за низькими цінами?
Інтернет-магазин Candy Yarn - це надійно, практично, зручно і дешево

Ви шукайте пряжу, що ідеально підходить для в'язання вашого майбутнього шедевру, а в магазинах вашого міста все одноманітно, та ще й дуже дорого?! Кращий вихід для вас - купити пряжу в інтернет-магазині, де представлений широкий вибір ниток, спиць, гачків і аксесуарів для в'язання. Наприклад в асортименті інтернет - магазину Candy-Yarn вже більше 6000 видів пряжі хорошої якості, не тільки для ручного, але і для машинного в'язання, від світових брендів. Тут Ви можете придбати нитки з різним складом. Великий вибір пряжі, як з натуральної вовни, бамбука, бавовни, так і вовни з додаванням натуральних і синтетичних волокон: бавовна, льон, шовк, акрил, напіввовна, віскоза. Спиці та гачки від виробників KnitPro, Addi, Clover. Крім товарів для в'язання, в магазині широкий вибір товарів для рукоділля.

В інтернет-магазині "Candy-yarn" постійно діють акції, знижки, розпродажі.

У цьому магазині представлений найбільший вибір пряжі турецької фабрики Alize купити, яку недорого можна від 1 мотка. Пряжа Алізе давно стала лідером світового ринку ручного в'язання завдяки своїм традиціям і відмінній якості.

Асортимент магазину Candy-Yarn завжди, одним з перших, поповнюється новинками від цієї торгової марки. Так, в 2019 році популярними стала пряжа Alize "Puffy Fine Ombre Batik", Alize "Puffy Fur", Alize "Angora Gold Ombre Batik", Alize "Naturale Boucle".

Alize "Puffy Fine Ombre Batik" - плюшева пряжа для в'язання з дрібними петельками і приголомшливим градієнтним забарвленням!

Alize Puffy Fur дуже цікава пряжа з петельками. Досить незвичайна структура готового полотна, чимось нагадує хутряну нитку.

Alize Angora Gold Ombre Batik. Це все та ж Alize Angora Gold, тільки зі збільшеною вагою і метражем. Головна особливість цієї пряжі - красивий і плавний перехід кольору в полотні. Це тепла, пухнаста пряжа з красивим градієнтом.

Ще одна новинка - Alize "Naturale Boucle". Це букльована пряжа відмінно поєднує в собі бавовну і шерсть.

Потрібно відзначити, що співробітники інтернет-магазину завжди з увагою ставляться до клієнтів. Вони завжди порадять і грамотно проконсультують з приводу витрат на виріб, догляду та інших питань.

Доставка замовлення по Україні поштою займає 1-2 дні.

Зручні способи оплати, серед яких є і накладений платіж при отриманні замовлення на пошті.

Інтернет-магазин Candy Yarn - це надійно, практично, зручно і дешево.

Зараз ви читаєте новину «Де купити пряжу для в'язання за низькими цінами?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути