Ексклюзиви
четвер, 11 квітня 2019 12:59

Ефективне світлодіодне освітлення будь-якого приміщення

Якщо ви плануєте слідувати модним тенденціям і використовувати для освітлення приміщення економічні і довговічні світильники - неодмінно зверніть увагу на світлодіодні моделі. Саме цей вид джерел світла на сьогоднішній день вважається найращим за кількома критеріями:

● економічність - співвідношення електроенергії, яка витрачається та випромінюваної енергії світла робить світлодіодні світильники оптимальним придбанням;
● довговічність - міняти лампочки доведеться нечасто, роботи однієї вистачає до 100000 годин;
● різноманітність дизайнів, форм і розмірів світильників - серед доступних моделей підібрати ідеальні по дизайну джерела світла для будь-якого інтер'єру не складе труднощів;
● відмінна міцність і стійкість до механічних впливів.

Led світильники міцні, надійні, представлені в найрізноматніших варіантах виконання. З істотних недоліків такого освітлювального обладнання - його ціна. І йдеться не стільки про корпус світильників, скільки про його наповнення. Так, лед лампи коштують дорого, у порівнянні зі звичайними лампочками розжарювання. Але ці витрати дуже швидко окупляться. Порахуйте самі - як часто доводиться купувати і міняти звичайні лампочки? А про заміну світлодіодок ви забудете на кілька років. До того ж, рахунки за електрику помітно зменшаться.

Де можна використовувати світлодіодне освітлення?

Різноманітність світлодіодних джерел світла робить сферу їх застосування дуже широкою. Такі прилади можуть застосовуватися і для вуличного освітлення, і для організації внутрішнього - в найрізноматніших приміщеннях. Причому, відрізнятися вони можуть не тільки площею, а й призначенням.

  Співробітники онлайн магазину evrosvet.com.ua допоможуть підібрати новенькі джерела світла для будь-якого приміщення
Співробітники онлайн магазину evrosvet.com.ua допоможуть підібрати новенькі джерела світла для будь-якого приміщення

Вибрати світлодіодний світильник в будинок можна орієнтуючись на особливості самої конструкції і технічні характеристики лампочок (потужність, колірний спектр і температура, робоча напруга ламп, кут розсіювання світла, матеріал корпусу і клас захисту джерел світла, тип виробу і цоколя). Не забувайте про дизайн світильника - сьогодні серед доступних варіантів можна підібрати варіанти в невелику кімнату в квартирі, у величезний спортивний або торговий зал, в приміщення з сучасним або класичним інтер'єром, в спальні, кабінети, офіси, дитячі. Це можуть бути настінні або підлогові моделі, світильники на стелю, настільні лампи. Вибирайте на свій смак!

За допомогою Led світильників ви легко досягнете декількох цілей:

● скоротите витрати на оплату комунальних послуг;
● наповните приміщення світлом ідеально підібраної яскравості і спектру;
● позбавите себе "задоволення" залишитися "без світла" в найневідповідніший момент.

"Ой, лампочка перегоріла!" - мабуть, ця фраза в будинку, де встановлені світлодіодні світильники - справжня рідкість. І цей факт лише ще раз підтверджує практичність вибору.

Сьогодні в більшості адміністративних будівель, в офісних приміщеннях і на виробництвах, так само як і в житлі, світильники з лампами розжарювання замінюють на модні світлодіодні моделі. Їх можна зустріти в бібліотеках і магазинах, невеликих торгових павільйонах і на складах, автостоянках, в лікарнях. Для підвищення ефективності такого освітлення потрібно лише грамотно підібрати аксесуари. Цю проблему допоможуть вирішити співробітники онлайн магазину світильників і ламп, де крім отримання об'ємної консультації, ви зможете замовити і новенькі джерела світла для будинку або будь-якого іншого приміщення.

Зараз ви читаєте новину «Ефективне світлодіодне освітлення будь-якого приміщення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути