четвер, 11 червня 2020 12:46

Дивитися онлайн ТБ на Ланет.TV. Українське телебачення онлайн

Як дивитися ТБ через Інтернет? Якщо ви хоч раз намагалися знайти в мережі популярні ТВ-канали, то знаєте, що перегляд більшості з них доступний лише за передплатою – на сайтах представлена лише ТВ програма, а інші неможливо дивитися таким чином через неякісну передачу зображення. Однак вихід є – спеціальні сервіси для перегляду ТБ онлайн. Одним з таких сервісів є Ланет.TV.

 

Ланет.TV – це легальний український сервіс онлайн ТБ для перегляду прямих ефірів каналів онлайн. Це додаток для гаджетів на операційній системі Android, який можна завантажити з магазину Google Play. Також існує веб-версія, в якій також можна дивитися канали онлайн.

У Ланет.TV зібраний перелік українських каналів з ліцензією на мовлення в Інтернеті, з програмою ТБ і широким функціоналом. Фактично, це телевізор онлайн, тільки зручніше, завдяки таким перевагам, як доступність з будь-якого гаджета, підключеного до Всесвітньої павутини (ПК або ноутбука, телевізора зі Smart TV, планшета чи навіть смартфона), інтерактивний перегляд, зручна систематизація каналів, можливість створення власних списків каналів, зручна та проста оплата послуг.

Навігація дуже зручна, завжди доступна ТВ програма з описом передач, дуже легко знайти найбільш рейтингові програми та відстежувати актуальні новини. Телебачення онлайн з Ланет.TV – це також шедеври світового кіно, новинки серіалів і кращі пізнавальні передачі.

Користувачеві цього сервісу інтернет-телебачення пропонується декілька пакетів каналів на вибір. Вони відрізняються кількістю каналів та якістю зображення і, відповідно, вартістю. Для того, щоб почати користуватися додатком і дивитися ТБ онлайн, потрібно завантажити його з магазину Google Play, зареєструватися та оплатити обраний пакет послуг або підписку.

 

Ланет.TV регулярно заохочує нових абонентів і дарує бонусні кошти, які можна згодом використовувати для оплати послуг. Наприклад, зараз діє публічний промокод tvpause. Щоб скористатися ним потрібно:

● встановити додаток;

● зареєструватися;

● пройти авторизацію;

● активувати в додатку промокод tvpause.

Ви отримаєте 50 грн на основний рахунок і 50 грн на бонусний рахунок в сервісі. Суми цих коштів достатньо для замовлення пакету /CORE на 5 тижнів.

Після оплати послуг вам стане доступна ТВ програма та інший функціонал цього сервісу інтернет-телебачення. З промокодом ви зможете дивитися ТБ онлайн у високій якості та отримаєте доступ до каналів, телепрограми та всіх переваг сервісу на рівні з постійними користувачами. Однак надається промокод тільки до 01 липня 2020 року. Залишилося менше місяця для того, щоб скористатися пільговими умовами!

З Ланет.TV ви зможете дивитися онлайн СТБ, Новий канал, Інтер, 1+1, ICTV, М1, М2, Ентер-фільм, 2+2, НЛО TV та інші.

Зараз ви читаєте новину «Дивитися онлайн ТБ на Ланет.TV. Українське телебачення онлайн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути