четвер, 28 березня 2024 17:50

Андрій Чуклін та Григорій Луцай: "Аквамарин" – якісні консерви, що допомагають під час війни

Рибні консерви – це стратегічний продукт тривалого зберігання, який зараз вкрай потрібен і на фронті, і в тилу, зазначив у інтерв'ю співвласник групи компаній "Інтеррибфлот" Андрій Чуклін. Компанія, заснована Григорієм Луцаєм, є власником популярного бренду рибних консервів "Аквамарин".

Автор: надане ГК "Інтеррибфлот"
  Соціальна відповідальність – невід'ємна частина філософії компанії "Інтеррибфлот"
Соціальна відповідальність – невід'ємна частина філософії компанії "Інтеррибфлот"

За словами Чукліна, головними перевагами продукції "Аквамарин" є натуральність, корисність і широкий асортимент.

"Ми не використовуємо консервантів, тільки стерилізацію. Завдяки цьому в готовому продукті зберігаються всі поживні речовини риби", – підкреслив він.

"Ідея створення "Аквамарин" виникла у нашого засновника Григорія Луцая з розуміння потреби українського ринку в якісних рибних консервах. І ось вже багато років ми втілюємо цю ідею в життя, забезпечуючи споживачів смачною, корисною та доступною продукцією", – розповів Чуклін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зберегли робочі місця та заробітні плати своїм працівникам - історії перспективних компаній

Він зазначив, що "Інтеррибфлот" завжди приділяв велику увагу якості сировини та відповідності виробництва найвищим стандартам.

"Для наших консервів "Аквамарин" ми закуповуємо лише найкращу рибу – як вітчизняну, так і імпортну. Вся сировина проходить ретельний контроль безпечності та свіжості", – розповів співвласник компанії.

"Наші консерви "Аквамарин" – це джерело якісного білка, омега-3 жирних кислот, вітамінів та мінералів. Все те, що потрібно для підтримки здоров'я та сил організму, особливо в стресових умовах", – додав Андрій Чуклін.

Він також розповів, що асортимент консервів включає понад 60 найменувань – від традиційних сардин та скумбрії до більш оригінальних варіантів, як-от рибні салати, паштети чи консерви з додаванням овочів.

"Ми постійно працюємо над розширенням асортименту, щоб запропонувати споживачам якомога більше смачних і корисних опцій", – зазначив співвласник "Інтеррибфлот".

Андрій Чуклін наголосив, що навіть в умовах війни "Інтеррибфлот" не сумнівався в необхідності нарощувати виробництво консервів "Аквамарин". Адже вони допомагають підтримувати сили та здоров'я наших захисників, годувати людей, які втратили домівки та можливість повноцінно харчуватися.

"Засновник компанії Григорій Луцай завжди підкреслює, що місія "Інтеррибфлот" – не просто робити бізнес, а й приносити користь суспільству. І зараз, під час війни, ми намагаємося зробити свій внесок у спільну справу – забезпечувати наших громадян, а особливо військових та постраждалих, якісними та поживними консервами "Аквамарин", – розповів Чуклін.

Він також зазначив, що в компанії пишаються тим, що можуть допомагати країні в цей непростий час – як своєю продукцією, так і активною громадянською позицією.

"Ми регулярно підтримуємо різні ініціативи зі збору коштів на потреби армії та громад", – поділився Андрій Чуклін.

За його словами, соціальна відповідальність – невід'ємна частина філософії компанії, закладена її засновником Григорієм Луцаєм.

"Ми віримо, що бізнес має бути корисним для суспільства. І зараз, під час війни, ця місія набуває особливого значення", – підкреслив співвласник "Інтеррибфлот".

Григорій Луцай завжди наголошує, що попри всі складнощі, компанія продовжує працювати і створювати робочі місця.

"Наші люди – найцінніший ресурс компанії. Тому ми робимо все можливе, щоб зберегти колектив, забезпечити гідні умови праці навіть у цей непростий час", – зазначив він.

"Я пишаюся нашою командою – і тими, хто працює на виробництві, забезпечуючи стабільний випуск продукції, і тими, хто зі зброєю в руках захищає нашу країну. Багато наших співробітників пішли в тероборону, волонтерять, допомагають армії. Ми всіляко підтримуємо їх і чекаємо з перемогою додому", – додав Чуклін.

Серед планів компанії на майбутнє він назвав подальшу модернізацію виробництва, розширення асортименту консервів "Аквамарин" та вихід на нові ринки. Зокрема, планується отримати дозволи на експорт продукції до ЄС та США.

"Ми віримо в перемогу України і в світле майбутнє нашої країни. І ми, як бізнес, готові працювати задля цього майбутнього – створювати нові робочі місця, нарощувати виробництво, підкорювати нові ринки. А головне – продовжувати забезпечувати українців смачними, корисними і доступними консервами "Аквамарин", – резюмував Андрій Чуклін.

Підприємство "Інтеррибфлот" регулярно поставляє консерви для Збройних сил України. Загалом, вже понад 12 млн банок рибних консервів було поставлено військовим по всій території України, і це стало необхідною складовою частиною раціону військових. Також допомогу отримують цивільні жителі в регіонах, які надзвичайно постраждали від війни.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Чуклін та Григорій Луцай: "Аквамарин" – якісні консерви, що допомагають під час війни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути