вівторок, 12 лютого 2019 09:53

Як зекономити на гарячій путівці

Хто з нас не мріяв побувати за невеличкі гроші на шикарному відпочинку. Думаєте це неможливо? Відпочинок на двох у Туреччині чи Єгипті, в чотиризірковому готелі на першій лінії, є реальністю завдяки hottours.in.ua.

  Знайти недорогий гарячий тур можна за допомогою hottours.in.ua
Знайти недорогий гарячий тур можна за допомогою hottours.in.ua

Якщо ви маєте трохи вільного часу або можливість вільно взяти відпустку, то вам однозначно за горячими путівками.

"Вперше, сайтом гарячих путівок скористалася торік. На річницю весілля хотілося зробити собі гарне свято, тому розглядала тури в Єгипет. Мала обмежений бюджет у 500 доларів. Але уявіть моє здивування, коли помітила, що за мої гроші я можу собі дозволити гарний відпочинок удвох із чоловіком. Вилітати потрібно було вже наступного дня, та оскільки, ми приватні підприємці, то погоджувати відпустку не довелося", - розповідає Ірина Бойченко із Києва.

Жінка вперше побувала у Єгипті на курорті Шарм-Ель-Шейх. Наших громадян туди пускають без візи, по біометричному паспорту. В путівку був включений переліт, зустріч в аеропорту автобусом з російськомовним гідом, харчування, алкогольні та безалкогольні напої.

"Ми потрапили в чотиризірковий готель на побережжі Червоного моря. Лише на території було 5 різноманітних басейнів на будь-який смак. А вигляд з номера - просто казковий. Готель оточений горами, а вдалині блакитне море. Вхід на пляжі пісчаний, тому для нас, новачків, було дуже комфортно. Ми відпочивали у лютому минулого року. Завдяки тому, що готель у бухті, вітру на території не було. Температура повітря сягала 25 градусів, а вода прогрілась до 22 градусів. Місцеві кутались і казали, що їм холодно. Для нас же це була комфортна температура", - розповідає Ірина.

Гарячі путівки це можливість зекономити і при цьому не втратити у сервісі й відпочинку. Пам'ятаєте магазини, де щосезону влаштовують розпродажі? Там продають залишки минулорічних колекцій, щоб звільнити місце для нових. Так і відбувається з гарячими турами. Найпопулярнішими є тури в Туреччину чи Єгипет. Взимку українцям хочеться тепла і сонечка. Середній запланований тур обійдеться в 800-1000 доларів на двох. По гарячій путівці можна поїхати за 400-600 доларів. Суттєва економія?

  Знайти недорогий гарячий тур можна за допомогою hottours.in.ua
Знайти недорогий гарячий тур можна за допомогою hottours.in.ua

Як та де обрати гарячий тур?

Є спеціальні сайти, де представлена детальна інформація про гарячі тури. Тому, якщо плануєте поїздку, завітайте на hottours.in.ua, та переглядайте пропозиції від туроператорів. Якщо сподобалась ціна та тур - оплачуйте картою і нумо відпочивати до теплих країн. Відпочинок з hottours.in.ua. - легко, комфортно та економно.

Зараз ви читаєте новину «Як зекономити на гарячій путівці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути