Ексклюзиви
четвер, 21 січня 2021 14:45

Як виводити Біткоїн на картку Приват

  Що робити, щоб вивести Біткоїн на картку Приват
Що робити, щоб вивести Біткоїн на картку Приват

Виведення біткоїна — завдання, яке можна вирішити лише за допомогою спеціального обмінника. Бажано для цих цілей вибирати компанії, присутні на ринку не перший рік. У жодному разі не довіряйте майданчикам, що відкрилися недавно, — високий ризик нарватися на шахраїв, які просто обдурять і не дозволять перевести електронні гроші в реальні, щоб їх витратити або зняти.

Якщо не хочеться перелопачувати весь інтернет у пошуках надійного, вже перевіреного обмінника, відразу загляньте за посиланням https://changecoins.io/bitcoin-btc-to-privat-24-uah. Майданчик Changecoins працює більше двох років, реалізує обмін коштів за безліччю напрямків і вважається найзручнішим при роботі з криптовалютою.

Як швидко будуть виведені гроші

У розділі "Регламент роботи" на сайті обмінника є інформація про швидкість оброблення заявки і про те, які норми в різних випадках. Це два показники, що відрізняються між собою. Якщо банк озвучує, що приймає переведення протягом 3-5 днів, це ще не означає, що доведеться чекати саме стільки. Реальні терміни легко становлять 20-40 хвилин — залежить від самої валюти, яку треба продати або купити, і від банку. З цієї причини не кваптеся з висновками — ознайомтеся зі спеціальною таблицею від Changecoins і тільки потім плануйте терміни.

Що стосується оброблення з боку самого обмінника, то воно проводиться максимально швидко. Заявки не висять на розгляді довго — за винятком технічних збоїв, але це трапляється рідко.

Здійснюючи обмін грошей з гаманця на картку (особливо вперше), користувачі часто бояться, що гроші їм не дійдуть через технічні проблеми або з інших причин. Але тут у клієнтів є підстраховування: хороший обмінник гарантує, що в подібних ситуаціях гроші будуть повернені.

Зараз ви читаєте новину «Як виводити Біткоїн на картку Приват». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути