середа, 16 жовтня 2019 11:50

Як виглядати стильно за мінімум витрат

  "Виробник Одеса" має абсолютно інший підхід до участі в справах індустрії
"Виробник Одеса" має абсолютно інший підхід до участі в справах індустрії

Мода ніколи не стоїть на місці. Сучасні дівчата хочуть постійно бути в тренді, розуміти, як відбувається ріст, і в якому ключі будуть рухатися сучасні смаки далі.

Шукаєш спосіб завжди бути в тренді і не переплачувати за бренд? Є вихід! "Виробник Одеса" має абсолютно інший підхід до участі в справах індустрії.

"Подруга запросила на весілля. Довго шукала сукню в бордовому кольорі, яка б підкреслювала фігуру. Випадково натрапила на "Виробника Одеса". Сукню своєї мрії купила в один клік. І за дуже низькою ціною, порівняно з іншими брендами. На весіллі була найвишуканіша подруга нареченої. Дівчата, "Виробник Одеса" просто знахідка. Рекомендую", - каже Олена Мороз з Вінниці.

Головна помилка багатьох сучасних брендів – обіцяти план на три колекції вперед. Більшість з них не влаштовує покупця кількістю і якістю. "Виробник Одеса" дає покупцям можливість постійно виглядати стильно і сучасно. По максимуму забезпечує доступність якісного і комфортного одягу.

"Одягаю себе і обираю для своїх дітей тільки "Виробник Одеса". Ціни - нижчі ніж у брендових магазинах, а якість на вищому рівні. Дитячий комбінезон за 600 гривень. Такого ще ніде не бачила. Головне, що на сайті pro-od.com завжди є великий асортимент одягу. Та ще й знижки роблять", - каже Ольга Калюжна з Києва.

Великою перевагою є доставка не лише по Україні. У виробника обслуговуються люди з Білорусії та Росії. Чекати 1-2 дні. Погодьтесь, це зручно. Менеджери виробника турбуються про те, щоб покупці отримували задоволення від носіння, а не відчували просто естетичне задоволення своїм зовнішнім виглядом.

"Подруга порадила бренд "Виробник Одеса". Зайшла до них на сайт і була приємно вражена. Дві сукні та блузка обійшлись у 1200 гривень. У іншому магазині за ці гроші можна купити лише одну річ. Була в шоці від такої високої якості. Видно, що люди вкладають у це душу. "Виробник Одеса" - це дуже приємна знахідка", - каже Інна Петрик зі Львова.

Виробник надає всі розміри. Особливо концентрує увагу на розділі XL, оскільки знайти стильний одяг великого розміру складно. Якщо у вас виникнуть питання – консультант допоможе обрати одяг вашої мрії.

Якщо ви ще й досі сумніваєтесь – переконайтесь самі. Переходьте на сайт pro-od.com і обирайте якісний і стильний одяг за цінами виробника. Зробіть правильний вибір!

Зараз ви читаєте новину «Як виглядати стильно за мінімум витрат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути