вівторок, 20 лютого 2018 09:45

Як вибрати якісні фотошпалери

Яскраві апельсини чи блакитний океан, чашка смачної кави чи домашнійулюбленець можуть постійно знаходитись поруч із вами. Скажете це неможливо? З сучасним оформленням стін це можливо і навіть дуже модно. Зараз уже не в моді однотонні стіни, особливо білого кольору. Про це розповідає дизайнер Олексій Міклош із Києва.

  Сьогодні фотошпалери повернулися в моду і стали трендом сучасних ремонтів
Сьогодні фотошпалери повернулися в моду і стали трендом сучасних ремонтів

"Фотошпалери повернулися в моду і стали трендом сучасних ремонтів. І якщо раніше хтось клеїв фотошпалери і при згадці про них зараз скривиться, то не поспішайте. Колись у магазині було 2-3 види фотошпалер, переважно ліс, водоспад і картина художника. Тепер мало того, що фотошпалери змінили кількість зображень, вони ще й змінили якість. Існує три основних види шпалер – на паперовій основі, на флізеліновій основі та на тканинній основі. Найдешевші – паперові, але кращі по якості тканинні чи флізелінові. Клеїти такі шпалери стало легше, бо тепер вони поділені не квадратиками, а смужками. У кімнаті можна розмістити будь-яке зображення. Один наш клієнт розмістив свого улюбленого коня, якого роздрукував на всю стіну. Вийшло ефектно і улюбленець завжди поряд", - каже Міклош.

Купити фотошпалери від виробника дуже просто. Всі вони мають структуру. Можуть бути гладенькими чи нагадувати будь-який вид найпопулярнішої штукатурки. Підбирати треба до загального стилю кімнати. Погано, якщо всі стіни будуть вкриті венеціанською штукатуркою, а шпалери будуть гладенькими.

"Клієнти часто запитують по якому принципу підбирати шпалери. Світлі відтінки візуально розширюють кімнату. Темні – звужують. Слід бути обережними з яскравими фотошпалерами. Червоний та зелений можуть бути лише в дуже врівноважених людей. Наша клієнтка захотіла алею з деревами з червоним листям. Ми відмовляли, але вона була наполеглива. За пів року фотошпалери зняла. Казала, як лиш заходила у вітальню робилася роздратованою.

В інтернет-магазині fotooboi.org.ua Ви можете обрати фотошпалери "ЭкоПринт". Тут шпалери поділені на групи. Це допомагає клієнту уявити, які шпалери він хоче. З тваринами, природою, бокалом вина чи інші. Дизайнеру простіше показати наочно. Далі дизайнер уже бачить вподобання людини, кімнату і може підказати, які кращі. Бо часто чую від замовників, наприклад: "хочу Париж". Але лише з цього міста є понад сотня різних варіантів", - каже Олексій.

  Сьогодні фотошпалери повернулися в моду і стали трендом сучасних ремонтів
Сьогодні фотошпалери повернулися в моду і стали трендом сучасних ремонтів

Інтернет- магазин рекомендований як новачкам, так і професіоналам. Тут зручно обрати фотошпалери. Спеціалісти добре підбирають структуру шпалер "ЭкоПринт", а доставку зроблять в будь- який куточок України.

До того ж ціни вас приємно здивують.

Зараз ви читаєте новину «Як вибрати якісні фотошпалери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути