Ексклюзиви
вівторок, 20 серпня 2024 10:23

Як розрахувати вартість кухні на замовлення

Автор: taburetka.ua
  Форма кухні - це перший крок до розуміння її вартості
Форма кухні - це перший крок до розуміння її вартості

Покупка нової кухні - випробування нелегке. Окрім вибору форми, розмірів, дизайну потрібно зорієнтуватися у вартості готового виробу. І все здавалось би просто, адже ціна кухонного гарнітура вираховується за погонний метр, але є дуже багато нюансів, на які необхідно звернути увагу.

Експерти інтернет-магазину Taburetka.ua поділилися порадами і розповіли, як розрахувати вартість кухні самостійно за кілька хвилин.

1. Виберіть форму кухні

Уявіть вашу майбутню кухню. Вона буде прямою (лінійною), кутовою чи П-подібною? Форма кухні - це перший крок до розуміння її вартості. Прямі кухні, як правило, найбюджетніші, а кутові та П-подібні можуть коштувати трохи дорожче через більшу кількість елементів і складнішу конфігурацію. Загалом вибір форми залежить від архітектурних особливостей кухонної кімнати.

2. Проведіть розрахунок розмірів

Вимірюємо простір: озброївшись рулеткою, зніміть точні заміри стін. Висота стелі, ширина стін, глибина ніш - кожен сантиметр має значення. І пам'ятайте про комунікації: труби, розетки, газові плити. Від того, як ви їх обіграєте, залежить не тільки функціональність, але й вартість готового гарнітура.

Автор: taburetka.ua
  В інтернет-магазині Taburetka.ua вам допоможуть підібрати і купити готові кухні, модульні кухні та будь-які кухонні меблі за приємними цінами
В інтернет-магазині Taburetka.ua вам допоможуть підібрати і купити готові кухні, модульні кухні та будь-які кухонні меблі за приємними цінами

3. Виберіть тип фасадів

Фасади - це візитна картка вашої кухні. Вони можуть бути з ламінованого ДСП (бюджетний варіант), фарбованого МДФ (дозволяє реалізувати будь-який колір), шпону (натуральний матеріал), скла (сучасний і стильний вигляд) або масиву дерева (преміум-сегмент). Кожен матеріал має свої особливості і, відповідно, цінник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як і чим мити матову кухню

4.Оберіть тип стільниці

Стільниця - це робоча поверхня, яка зазнає найбільш інтенсивної експлуатації. Її вибір впливає не тільки на зовнішній вигляд кухні, але і на довговічність. Сьогодні на ринку представлений широкий вибір стільниць: акрилові, кам'яні, дерев'яні, з нержавіючої сталі, скла, кераміки. Якщо ви хочете купити кухню недорого, підійде стільниця з ЛДСП, якщо вам потрібна кухня на десятки років, зверніть увагу на кераміку або штучний камінь.

5. Виберіть клас фурнітури

Фурнітура - це невидима частина кухні, яка забезпечує її плавну роботу і надійність. Вона буває різного класу: економ, стандарт і люкс. Від якості кріплень і механізмів відкривання залежить зручність використання кухні і, звичайно ж, її вартість.

Автор: taburetka.ua
  Від якості кріплень і механізмів відкривання залежить зручність використання кухні і, звичайно ж, її вартість
Від якості кріплень і механізмів відкривання залежить зручність використання кухні і, звичайно ж, її вартість

6. Проконсультуйтесь із менеджером магазину

Консультація з експертом допоможе уникнути ряду поширених помилок і розчарувань. Після того, як ви визначилися з основними параметрами, варто звернутися за консультацією до фахівця. В Taburetka.ua вам допоможуть створити 3D-проектування кухні, підібрати оптимальні матеріали і фурнітуру, а також розрахувати точну вартість.

7. Насолоджуйтесь результатом

І, нарешті, найприємніший момент - установка нової кухні. Спостерігайте, як ваша мрія оживає, і насолоджуйтесь кулінарними шедеврами на новій, зручній і красивій кухні.

Пам'ятайте: вартість кухні - це індивідуальний показник, який залежить від багатьох факторів. В інтернет-магазині Taburetka.ua вам допоможуть підібрати і купити готові кухні, модульні кухні та будь-які кухонні меблі за приємними цінами. Втілюємо мрії про побутовий комфорт в реальність!

Автор: taburetka.ua
  Стільниця - це робоча поверхня, яка зазнає найбільш інтенсивної експлуатації
Стільниця - це робоча поверхня, яка зазнає найбільш інтенсивної експлуатації
Жити в приватному секторі - це суцільне задоволення. Відсутність сусідів за стіною, власний двір, де можна відпочити на свіжому повітрі, і, звичайно ж, можливість облаштувати свій дім так, як вам того хочеться.

Однак, окрім приємних моментів, життя в будинку несе за собою й певні обов'язки. Одним з найважливіших є забезпечення приватності вашої оселі. І тут на перший план виходять двері вхідні.
Зараз ви читаєте новину «Як розрахувати вартість кухні на замовлення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути