понеділок, 23 жовтня 2017 09:26

Як правильно вибрати доставку суші - 8 професійних порад

Віддавайте перевагу спеціалізованим компаніям

Не варто замовляти суші у ресторанів з власною службою доставки. Вони намагаються в першу чергу обслужити тих клієнтів, які сидять в залі за столиками. В "години пік" вам доведеться чекати довше, та й якість може бути нижчою, ніж зазвичай. Краще звернутися в спеціалізовану компанію, що займається виключно доставкою суші.

Уникайте місць з псевдояпонською кухнею

Якщо в меню є такі страви, як "суші з крабовими паличками" або "місо суп з печерицями", не робіть замовлення. Компанія, що перетворює японську кухню в дешевий фаст-фуд, навряд чи запропонує вам смачні страви.

  Корисні поради, як правильно вибрати доставку суші
Корисні поради, як правильно вибрати доставку суші

Звертайте увагу на свіжість продуктів

Перевірити свіжість інгредієнтів до отримання замовлення складно, але можливо. Уважно вивчіть рекламу компанії, там обов'язково має бути згадка про якість продуктів. Справа в тому, що забезпечення підприємства свіжими інгредієнтами - справа витратна. Нормальний підприємець обов'язково згадає це в своїх маркетингових матеріалах.

Пильна увага до дрібниць

Роблячи замовлення по телефону, обов'язково запитайте у менеджера про який-небудь японський інгредієнт. Наприклад, про ікру летючої риби або васабі. Хороші фірми використовують продукти, привезені з Японії. Вони пишаються цим і обов'язково згадають японський бренд. Якщо ж менеджер не знає, з чого робляться роли або називає місцеву торгову марку - краще скасувати замовлення.

  Корисні поради, як правильно вибрати доставку суші
Корисні поради, як правильно вибрати доставку суші

Наявність сайту - обов'язкова умова

Ми живемо в XXI столітті, коли навіть школяр може створити власну сторінку в інтернеті. Якщо у доставки є тільки номер телефону, то ви маєте справу з дуже маленькою компанією. Або дуже недбалою. Можете побажати їм успіху, але суші нехай бере там хтось інший.

Відвідайте сторінку в соціальних мережах

Популярні доставки мають не тільки власний сайт, але і профілі у всіх популярних соціальних мережах. Там можна дізнатися багато цікавого - починаючи від умов цікавих акцій, секретів шеф-кухаря і корпоративної політики, і закінчуючи відгуками задоволених клієнтів.

  Корисні поради, як правильно вибрати доставку суші
Корисні поради, як правильно вибрати доставку суші

Ролл "Філадельфія" як індикатор

Найпопулярніший різновид ролів за межами Японії - це Філадельфія. Таке блюдо найчастіше замовляють клієнти. Тому уважно вивчіть його склад і подивіться на фотографії. Чим більше додаткових інгредієнтів - тим краще. А якщо в меню є відразу кілька різновидів "Філадельфії" - можете не сумніватися, ви знайшли хорошого постачальника.

Онігирі - це знак якості

Вершина кар'єри японського кухаря - це створення онігирі, оригінальних страв з рису. Вони можуть мати химерну форму, наприклад, тварин або рослин. Якщо в меню доставки суші є онігирі, значить, там працює дійсно хороший шеф-кухар.

Зараз ви читаєте новину «Як правильно вибрати доставку суші - 8 професійних порад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути