понеділок, 13 квітня 2020 19:15

Як підібрати індивідуальні вітаміни не виходячи з дому

Як підібрати індивідуальні вітаміни не виходячи з дому

Для здорового та повноцінного функціонування наш організм потребує вітамінів, мінералів, мікро- та макроелементів, поживних сполук. На жаль, через сучасний ритм життя ми можемо відчувати дефіцит тих чи інших корисних елементів. Тоді на допомогу приходять вітамінні комплекси та поживні добавки.

Однак якщо поглянути на людей, які живуть разом, харчуються однаково та мають схожий стиль життя, вони потребуватимуть різних вітамінів. Це зумовлено індивідуальними особливостями, на які треба зважати під час придбання корисних добавок. Саме для цього створено сервіс персонального підбору вітамінів Behelsi.

Як це працює?

Ви проходите тест, розроблений професійними нутриціологами. За його результатами отримуєте індивідуальні рекомендації, яких саме вітамінів та мінералів може потребувати ваш організм. За кілька днів доставляють персональний набір вітамінів Behelsi у зручному пакуванні з детальною іменною інструкцією. Кожен набір містить 30 зручних пакетиків-саше – по одному на кожен день. У компактному саше ви знайдете добову норму ваших рекомендованих вітамінів. Забудьте про безліч баночок та паків. Більше не доведеться тримати в голові, які пігулки необхідно приймати раз, а які двічі. Усе, що маєте зробити, це вжити протягом дня вміст одного саше.

Якщо вже знаєте, яких вітамінів потребуєте, то можна зібрати набір самостійно із представлених на сайті позицій. Серед асортименту знайдете все необхідне для підтримки роботи мозку та нервової системи, серцево-судинної, ендокринної системи, здоров'я кісток, повноцінного сну та відновлення сил організму. Особливу увагу привертає Омега-3 завдяки значно вищому вмісту концентрованих жирних кислот у порівнянні з аптечними аналогами. Цікавими є вже готові набори, підібрані нутріціологами, для підтримки імунітету, захисту від стресу, жіночої краси, здоров'я волосся та шкіри.

Продукція Behelsi вироблена в Україні з високоякісної сировини від постачальників із Німеччини, Франції, Ісландії та Китаю.

Behelsi надає можливість дбати про своє здоров'я не виходячи з дому.

Зараз ви читаєте новину «Як підібрати індивідуальні вітаміни не виходячи з дому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути