Ексклюзиви
вівторок, 06 грудня 2022 10:00

Як обміняти криптовалюту в Україні?

Криптовалюта давно перестала бути новинкою і диковинкою як у звичайному житті, так і у фінансовій його сфері. Все більше товарів і послуг стали доступні через купівлю їх завдяки криптовалюті. В той самий момент, коли за біткоїн, ефіріум, тезер та інші монети стало реально придбати будь-що, паралельно розвиваються професії, де можна заробляти за допомогою цих цифрових активів, таких як криптотрейдер, криптоброкер та інші. Також вже давно існує практика оплати роботи через криптовалюту. Тому виникає питання, як продати чи купити криптовалюту в Україні? Найкращою відповіддю на це питання є криптообмінник.

  Криптообмінник – це швидкий обмін валют без зайвих проблем і гаяння часу. Фото: inventure.com.ua
Криптообмінник – це швидкий обмін валют без зайвих проблем і гаяння часу. Фото: inventure.com.ua

Переваги криптообмінників

  1. Сервіси по обміну криптовалют користуються популярністю в користувачів у всьому світі, що ж робить їх такими привабливими?
  2. Головна мета подібних ресурсів – це швидкий обмін валют без зайвих проблем і гаяння часу. На ряду з цим існує ще декілька переваг в користуванні обмінниками:
  3. Швидкість обмінів. Як правило, швидкість транзакції займає всього пару секунд або навіть і менше.
  4. Безпека. Більшість сервісів для обміну криптовалют використовує декілька рівнів захисту, один з яких – це верифікація. ( Верифікація – це процедура підтвердження платіжного засобу клієнтів, щоб убезпечити своїх користувачів від шахраїв.)
  5. Зручність. Доступ до Інтернету і кілька хвилин Вашого часу і все, що Вам потрібно буде на Вашому рахунку. Не потрібно гаяти часу на черги чи щось інше.
  6. Користь. Зиск в обміні криптовалют через криптообмінники полягає в тому, що Ви можете обрати найвигідніший курс і придбати або продати валюту з найвищим профітом для Вас.

Як же обрати свій критообмінник?

Головне в обміні криптовалют в Україні – це обрати свій перевірений сервіс для обмінів. Це допоможе Вам зекономити час і гроші.

Перед початком обміну необхідно перевірити декілька пунктів:

в надійному обміннику має бути кілька платіжних систем, а також різні платіжні інструменти, такі як банківські карти, криптогаманці, банківські перекази;

власні резервні цифрові активи;

верифікація платіжного засобу, тому що це одна з найкращих процедур для забезпечення безпеки переказів;

наявність партнерських та програм лояльності, що надасть Вам можливість отримати додаткові бонуси або знижки при обміні.

Якщо Вам необхідно знайти надійний обмінник в Україні, то ним може стати Coin24.com.ua

Цей обмінний сервіс входить в топ найкращих і найпопулярніших ресурсів на території України та Європи. Окрім онлайн обміну для клієнтів доступний також і офлайн обмін (готівковий) на території: України, Польщі та Чехії. Є обмін більше ніж 53 монет (токенів), а також експертна підтримка менеджерів в процесі всього обміну.

Зараз ви читаєте новину «Як обміняти криптовалюту в Україні?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути