понеділок, 15 травня 2017 16:10

Admitad- платформа для партнерських програм

  Компанія Admitad відкриває велику кількість ексклюзивних рекламних пропозицій
Компанія Admitad відкриває велику кількість ексклюзивних рекламних пропозицій

Модель CPA (Cost per action) в Україні впроваджується дуже повільно, але за останні два-три роки відчувається суттєвий прогресс. Заснована в 2009 році, компанія admitad отримала великий досвід роботи на ринку СРА. Сьогодні, на українських просторах Інтернет-реклами, admitad лідируюча компанія в даному напрямку.

Admitad - міжнародна мережа партнерських програм з оплатою за цільову дію користувача на сайті рекламодавця (покупка, реєстрація, відвідування, установка).Рекламодавці (оффери) мають змогу відмінно контролювати продажі власних товарів та послуг, а веб-майстри - монетизувати свої інтернет ресурси.

Команда admitad відкриває безліч можливостей для роботи, створюючи різні зручні та унікальні інструменти. Наприклад, admitad першими ввели купонну систему, що дозволяє залучати більше відвідувачів і збільшувати продажі.

Також, компанія відкриває велику кількість ексклюзивних рекламних пропозицій. Схема роботи досить проста, результати можна перевірити використовуючи потужну систему статистики.

На даний момент до партнерської мережі підключено більш ніж 1200 рекламодавців, з якими працює понад 500 000 веб-майстрів, що в свою чергу, дає більше 5 000 000 цільових відвідувачів на добу.

Одним з ключових моментів співпраці з admitad є і те, що веб-майстер і рекламодавець досить вільні у побудові схеми роботи. Таким чином, веб-майстер може вибрати зручні та необхідні інструменти, оффер, можливість відстежувати ефективні канали трафіку, збільшувати конверсію і заробіток. Рекламодавець фіксує для себе розміри комісії, цільові дії користувачів, технічні параметри і багато іншого.

CPA маркетинг створює відмінні умови для розвитку великого і малого бізнесу, залучаючи цільову аудиторію. Завдяки admitad є можливість вибудувати правильну конкурентоспроможну бізнес-модель, збільшувати обіг власних товарів і послуг на українському ринку. Компанія надає поле для заробітку, комунікацій і постійного вдосконалення.

Зараз ви читаєте новину «Admitad- платформа для партнерських програм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути