четвер, 14 травня 2009 16:44

Завдяки "Київстару" ветерани безкоштовно дзвонили фронтовим товаришам

Автор: фото: Олександр ЛУЦЕНКО
  Полтавка, учасниця трудового фронту 79-річна Тамара Федоренко завдяки компанії ”Київстар” безкоштовно телефонує до рідних, вітає їх із Днем Перемоги
Полтавка, учасниця трудового фронту 79-річна Тамара Федоренко завдяки компанії ”Київстар” безкоштовно телефонує до рідних, вітає їх із Днем Перемоги

На День Перемоги національний мобільний оператор "Київстар" влаштував всеукраїнський благодійний проект "Для людей, для країни!" У Полтаві й Харкові ветерани Великої Вітчизняної війни мали змогу безкоштовно подзвонити фронтовим товаришам і рідним на будь-який номер в Україні та країнах близького зарубіжжя.

У Полтаві Пункт польового зв"язку розмістили біля Меморіалу Слави. Саме тут відбулися головні міські урочистості в День Перемоги. Представники "Київстару" також приєдналися до привітань зі святом. Вони на кілька годин стали зв"язківцями Другої світової війни — тими людьми, які героїчно забезпечували необхідний зв"язок фронту зі штабом і від безперебійної роботи яких часто залежав результат бою.

— Щороку для ветеранів ми проводимо акції. І цей рік — не виняток, — говорить начальник Полтавського відділення Харківського філіалу компанії "Київстар Джі Ес Ем" Сергій Князєв, 33 роки. — 9 Травня не обмежуємося.

До Пункту польового зв"язку підходять ветерани з десятками медалей на грудях.

Дружині свого племінника в місто Брянка на Луганщині телефонує учасниця трудового фронту 83-річна полтавчанка Ольга Баленко. У роки війни вона працювала поштарем у Біликах Кобеляцького району.

— Доводилося людям приносити як гарні звістки із фронту, так і сумні. Багато похоронок вручила, — згадує.

— Толечку! Я радий тебе привітати з Днем Перемоги, — говорить у слухавку фронтовик Володимир Шишлянніков. Він телефонує до Ульяновська в Росію рідним, які були учасниками бойових дій. — Бажаю міцного здоров"я, успіхів. Радий, що додзвонився до вас прямо із площі, де йде святкування Перемоги в Полтаві. Щастя Вам, рідні, на довгі роки! — закінчує розмову. — Ой дівчата, я готовий вас розцілувати за дзвінок, — звертається до представниць "Київстару". Цілує їх.

7 травня представники "Київстару" відвідали одиноких жінок похилого віку, які живуть у Хорошівському геріатричному пансіонаті на Харківщині. Компанія п"ять років тому взяла шефство над цим закладом. Там майже 300 жінок, зокрема 130 — ветерани Великої Вітчизняної війни. Багато з них прикуті до ліжка. Напередодні Дня Перемоги "Київстар" надав пансіонату благодійної допомоги на 15 тис. грн. На ці гроші купили надліжкові столики, необхідні лежачим хворим, і матраци проти пролежнів.

— 9 Травня — день всенародної гордості й пам"яті, — каже директор Харківського філіалу "Київстар" В"ячеслав Стерін. — Ми пам"ятаємо людський подвиг покоління тієї страшної війни. Завдання кожного з нас — передати цю повагу нашим дітям. У День Перемоги ми даруємо ветеранам спілкування з дорогими для них людьми. Соціальна відповідальність компанії "Київстар" — це конкретні дії для людей України, які покликані об"єднувати людей, допомагати їм бути ближче одне до одного.

У рамках соціальної ініціативи "Для людей, для країни!" компанія втілює низку соціальних проектів, спрямованих на вирішення проблеми відчуження одиноких людей похилого віку, покращання умов проживання і проведення дозвілля для ветеранів і людей похилого віку, надає матеріальну допомогу відповідним спеціалізованим закладам. Під опікою "Київстару" — 10 геріатричних центрів України. Надаючи допомогу соціально незахищеним прошаркам суспільства, "Київстар" прагне до створення кращого майбутнього для людей, країни в цілому.

Зараз ви читаєте новину «Завдяки "Київстару" ветерани безкоштовно дзвонили фронтовим товаришам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути