четвер, 06 травня 2010 18:33

Закрили дискотеки в нічних клубах Полтави

Близько трьох тижнів не працюють дискотеки у нічних клубах "Робін Гуд" і "Спайдер" у Полтаві. Їхні бари приймають відвідувачів до одинадцятої вечора. У міліції кажуть, дискотеки закрили через відсутність дозволів та ліцензій на роботу в нічний час. Полтавська молодь збирається у центрі міста у кафе "Енеїда".

На другому поверсі кафе і на танцполі дозволяють палити.

— Туди більше йдуть студенти. Ті, хто з районів у Полтаву приїхав. Випєндрюються один перед одним, — переказує 18-річна Ярослава, студентка з Полтави. Можна тут трави покурити. Є такі, що пропонують.

У "Каштановій алеї" і "Кантіні" збираються відвідувачі заможніші. Переважно туди ходять полтавці. Зараз серед міської молоді популярний клуб "Вілла Крокодила". Там влаштовують тематичні, костюмовані вечірки. Тут публіка спокійніша, бійок та сварок майже не буває.

У Комсомольську молодь найчастіше збирається у "Медузі".

— До культурного відпочинку потрохи звикаємо, — розповідає місцева 25-річна Аліна.Років шість тому у клубі могли влаштовувати бійки. Тепер охорона викидає на вулицю. Бачила, у жіночому туалеті дівчата років по 17 курили травку. Охоронців-жінок немає, щоб перевіряти вбиральні.

У клубі є три жердини і тумба, професійних стриптизерів немає. Роздягаються самі відвідувачі.

— Недавно хлопець обпився чи, може, курнув чого, виліз до шеста танцювати. Роздягнувся за пару секунд і викручувався голяка. Охорона не знала, з якого боку до нього підійти, бо вихилявся, мов в"юн, — сміється дівчина.

У Зінькові і Лохвиці нічні дискобари "Сюрприз" і "Орбіта" знаходяться неподалік місцевих базарів та автостанцій. Після вихідних коло них смердить, бо туалетів поблизу немає.

У Лохвиці у підвалі колишньої дієтичної їдальні відкрили нічний клуб "Абріколь". Основні його клієнти — італійці, котрі працюють у районі на фірмі "Сайпім Юкрейн".

— Туди роями збігаються дівчата, — розповідає місцевий, називатися не хоче. — Чув, як італієць казав нашому таксисту: "Ваші дівчата коштують, як пачка цигарок". Вони ж тільки побачать, що загранична пика, і вішаються самі їм на шиї. Якщо іде по вулиці наш дядько у спецівці "Сайпім Юкрейн", так ці дурьохи кричать услід: "Сеньйоре, міньєт — 50 гривень".

Практично у кожному працюють повії

Торік тамтешні хлопці побили італійця.

— Діваха одного нашого сказала, що їде провідати хворого батька, а сама з італійцем віджигала, — згадує один. — Їх застали. Витягли голого Себастьяна з ліжка та відметелили по-нашому. А тоді вивезли на трасу і кинули там без трусів. Після того наша мерія наполягла, щоб італійці не шастали у нічних клубах. Попервах мов карантин був. А тепер знову біля "Абріколю" тільки вечір, так і повно джипів.

У Лубнах на місці дискотеки просто неба, вхідний квиток на яку коштував 2–3 грн, збудували розважальний центр "НЛО+". Тепер квиток вартує до 50 грн. Тому частина молоді перебралася у кафе, де є малі танцмайданчики. Таку саму "клітку" закрили у Зінькові, бо люди, котрі живуть недалеко від парку, скаржилися на гучну музику і на відвідувачів, які опівночі перекидали урни зі сміттям, ламали лавки. Замість літнього майданчика нічого не збудували.

В обласному відділенні міліції говорять, регулярно перевіряють цілодобові розважальні заклади. Принаймні раз на вечір туди навідується міліцейський патруль.

— Головна біда — відвідувачів таких закладів обкрадають досвідчені шахраї, — говорить Юрій Сулаєв з відділення. — Обпоюють, додому приводять і вимітають з кишень усе, що мав. Наступного дня гультяй не згадає, чи пропив він гроші, чи хто витяг. Фіксували вживання наркотиків. Практично у кожному нічному клубі працюють повії. Якщо хтось став свідком злочину у нічному клубі чи знає конкретну інформацію про розповсюдників наркотиків, просимо повідомляти нам. Телефон довіри — 51 77 57.

Зараз ви читаєте новину «Закрили дискотеки в нічних клубах Полтави». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути