четвер, 28 лютого 2008 18:03

Закордонні паспорти видають у Миргороді

Новий сектор у справах громадянства і міграції реєстрації фізичних осіб відкрили в приміщенні райвідділу міліції Миргорода. Там можна отримати закордонний паспорт нового зразка.

— Отримати в нас паспорт можуть усі бажаючі з Полтавської області, — розповідає начальник паспортного відділення Марія Литвишко, 43 роки. — Оформлення займає 15–20 хвилин на людину. При собі треба мати паспорт, оригінал ідентифікаційного коду і старий закордонний паспорт, якщо є. Фотографія та оплата — на місці. Після цього документи відправляють у Київ. Протягом 45 діб паспорт буде готовий.

Вартість оформлення 234 грн, для пільговиків — 170. До них відносять інвалідів І та ІІ групи, чорнобильців І–ІІ категорії та учасників бойових дій. За термінове отримання документа протягом 10 днів ціна зросте на 170 грн.

Поки що черг не виникало. Одним із перших паспорт нового зразка замовив мер Миргорода Олександр Паутов, 56 років.

Працює сектор щодня, крім неділі. У четвер — неприйомний день. У вівторок громадян прийматимуть з 9.00 до 19.00, у суботу — без перерви до 14.00, а решту днів до 17.00.

Сектори з видачі паспортів працюють у Полтаві, Кременчуці та Лубнах. Найближчим часом відкриють і в Гадячі та другий —у Кременчуці.

Зараз ви читаєте новину «Закордонні паспорти видають у Миргороді ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути