понеділок, 12 серпня 2013 06:45

За тиждень спалюють три автомобілі

Щотижня на Полтавщині горять дві-три автівки. Найдорожчу "Ауді А8" за 850 тис. грн знищили в Полтаві двоє невідомих, кинули у легковик пляшку із запалювальною сумішшю. Крім неї, на стоянці згоріли ще три: "Фольксваґен Пассат" за 250 тис. грн, "Сузукі Ґранд Вітара" вартістю 240 тис. грн та "Мітцубісі Лансер" за 170 тис. грн. Дві з чотирьох спалених машин належали полтавському підприємцеві.

— Якщо мета — авто бізнесмена, найвірогідніше це справа конкурентів, — говорить Руслан Крахмілець, колишній начальник Кременчуцького управління боротьби з організованою злочинністю. Очолює громадську організацію з питань протидії корупції.

Наприкінці травня у Кременчуці згорів "мерседес" Крахмільця. До цього автівку намагалися спалити тричі.

— Якщо виконавців не зловили на місці злочину — притягти винних до відповідальності практично неможливо, — додає. — Паліями часто наймають наркоманів, яких зазвичай привозять з інших областей. Такі люди не знають ані замовників, ані посередників. З десятків таких випадків у Кременчуці за два-три роки ми змогли розкрити тільки одну справу, та й то випадково.

Окрім машини Крахмільця, у травні в Полтаві спалили легковики двох доньок директора державного підприємства "Полтавське управління геофізичних робіт".

Зараз ви читаєте новину «За тиждень спалюють три автомобілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути