четвер, 26 лютого 2009 18:23

За мобільний телефон дали фальшиві гроші

У 16-річного Дмитра Черненка з села Устимівка Глобинського району невідомі на іномарці видурили мобільний телефон. Хлопця проти волі змусили його продати.

— Ішов із дискотеки з друзями. На трасі в Бабичівці біля нас зупинився світлий "фольксваґен" із тонованим склом. Звідти вийшов невисокий хлопець років 18–20 і попросив подзвонить. Ми не давали. Попросив продати телефон. Товариш показав йому свій чорно-білий "нокіа" з ліхтарем. Він запитав щось дорожче. Побачив мій телефон і схотів його купити за півтори тисячі, — розповідає Дмитро. — Я його не продавав, він просто вихватив із рук, вскочив у машину і поїхав.

У Черненка був телефон "Соні Еріксон W 610", який коштує 1,2 тис. грн.

— Гроші він віддав. Перед цим помахав ними біля включених фар. Та воно ж темно, погано видно. Ми дійшли на світло, подивилися, а там — фальшиві купюри по 500 гривень. Їх і на дотик чуть — звичайний папір, — продовжує хлопець. — Тепер я без телефону. У міліцію не заявляли, бо номер машини не запам"ятали.

Зараз ви читаєте новину «За мобільний телефон дали фальшиві гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути