Ексклюзиви
понеділок, 08 серпня 2011 07:00

Вклади в сьогодення та майбутнє

Давайте розберемося в тому, як обрати вклад, що відповідатиме вашим вимогам, який строк розміщення коштів у банку дає найбільшу вигоду власникові депозиту і чим цікаві акційні пропозиції фінустанов.

Перше, з чим потрібно визначитися потенційному вкладнику, — це вигода, яку ви хочете отримати. У банках пропонують депозити на будь-який смак: хочете отримувати хороші дивіденди в майбутньому — обирайте депозит з максимальним строком розміщення, вклад з можливістю зняття відсотків дає право вільно користуватися цими коштами, не чіпаючи депозит, і таке інше. Вигоди депозитів прозорі, так що сміливо вивчайте банківські пропозиції й обирайте найкращу.

У банку "Фінанси та Кредит", зокрема, пропонують як стандартні, перевірені часом і вибором клієнтів, вклади, як "Класік", що гарантує отримання максимального доходу, "Стандарт", так і незвичайні вклади. Наприклад, вклад "Оптіма" з можливістю дострокового розірвання через кожен квартал без втрати нарахованих відсотків. Відкриваючи вклад "Золотий" в банківському золоті — металі, ціна на який постійно зростає, — ви отримуватимете дохід від нарахованих відсотків і збільшення вартості золота. Вклад "Фунтовий" стане у нагоді для вигідного накопичення коштів у англійських фунтах, наприклад, для навчання або поїздки до Великобританії.

Важливим при виборі вкладу є його термін. Сьогодні банки пропонують досить гнучкі строки депозитів, від декількох днів до декількох років. Вклади з невеликим строком розміщення називають короткострокові, що більший термін депозиту, то вища відсоткова ставка і прибутковіший він для вкладника.

"У нашому банку серед короткострокових популярністю користується вклад "Блискуча сімка" — від семи днів з автоматичною пролонгацією на такий самий термін з можливістю щомісячно отримувати нараховані відсотки, серед універсальних — вклад "Депозитна лінія" на один рік з правом поповнення і можливістю часткового зняття грошей без втрати нарахованих відсотків. Це хороший варіант для тих клієнтів, які схильні робити спонтанні покупки, — говорить фахівець банку "Фінанси та Кредит" Юлія Солодовник. — Якщо клієнт не знає, який вид вкладу обрати, то наші спеціалісти завжди приділять максимум уваги для пояснення переваг того або іншого вкладу".

Окремо хочеться розповісти про депозитні вклади для пенсіонерів. Таким клієнтам банки пропонують особливі умови, виходячи з їхніх потреб і переваг. Наприклад, у банку "Фінанси та Кредит" є спеціальний депозитний вклад Ф&К "Пенсійний" з підвищеною відсотковою ставкою, можливістю поповнення і щомісячною виплатою відсотків. За його умовами, гроші — у гривнях або іноземній валюті — можна довірити банку строком на 1, 3, 6, 9, 12 місяців. Мінімальна сума для відкриття вкладу прийнятна для пенсіонерів — 100 гривень або 20 доларів/євро. Відкрити депозит такий клієнт може в найближчому відділенні фінустанови, там можна зручно отримувати відсотки за депозитом.

Визначившись з головним — метою і строком вашого депозиту, поцікавтеся в банку щодо наявності спеціальних акційних пропозицій. Дуже часто, окрім вигідних відсоткових ставок, на вкладників очікує розіграш цінних призів. "Фінанси та Кредит" під час своїх депозитних акцій розігрував золоті та срібні зливки, новинки техніки, туристичні путівки, приємні сувеніри. Зараз банк проводить нову депозитну акцію для фізичних осіб "Удача на додачу!", за умовами якої клієнти — фізичні особи, які до 30 вересня 2011 року включно оформлять депозитний вклад у національній або іноземній валюті (доларах США, євро) строком на 1 місяць і більше, можуть збільшити відсоткову ставку за депозитним вкладом до 3%. Після відкриття депозиту кожен клієнт обирає скретч-картку, що визначить розмір додаткової відсоткової ставки за вкладом. У банку впевнені, на тлі тенденції зниження депозитних ставок підвищення чинної на кілька відсотків — це вдалий бонус, що дозволить по-справжньому примножити прибутковість коштів вкладників.

Зваживши "за" і "проти", зрозуміло, чому кількість вкладників в українських фінустановах постійно зростає. Лише у банку "Фінанси та Кредит" на строкових депозитних рахунках клієнтів — фізичних осіб на 1 липня 2011-го є понад 6,459 млрд грн, кількість відкритих депозитних рахунків фізичних осіб в банку перевищила 140 тис.

Контактні тел.: 0(532) 611 280,

611 281

Усі види банківських послуг.

Ліцензія НБУ №28 від 09.10.2009

Зараз ви читаєте новину «Вклади в сьогодення та майбутнє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути