середа, 29 грудня 2010 16:03

Віталій Кличко обіцяє подарувати ринг

У Лохвиці відкрився боксерський клуб "Ринг". Тренер 53-річний лохвинець Михайло Мельник своїми силами зробив косметичний ремонт приміщення. До цього три роки працював на громадських засадах.

— У Лохвиці хлопців треную вже п'ять років, — розповідає Михайло Ярославович. — Перші три — просто у себе у дворі. Грошей ні з кого не брав. Сходилися по 20 — 25 чоловік. Здобутки є. Один із вихованців у Полтаві став чемпіоном у міжвузівському змаганні. Пишаємося й чемпіоном Харківської області.

2009-го, коли слава про вихованців самодіяльного тренера прокотилася Лохвицею, міська рада виділила приміщення для тренувань у клубі "Допризовник". У аварійній будівлі без опалення тренувалися менше року близько 40 людей. Припинили, коли та ж міська рада здала приміщення в оренду меблевому магазину.

Цього року приміщення допомогла підшукати районна рада.

До початку тренувань Михайло Мельник своїми силами розпочав робити косметичний ремонт, виніс гори сміття, тепер із вихованцями продовжує облаштовувати підвал.

Найбільше спортсмени нарікають, що не мають грошей, аби придбати ринг. Він коштує 30 — 50 тис. грн.

Справжній ринг подарувати клубу обіцяє Віталій Кличко. З ним Михайло Мельник познайомився через вихідця з Лохвиці Юрія Кутового, який працює у штабі Віталія Кличка у Київраді. Прочитавши лист від лохвинців із проханням, Віталій одразу погодився. Як гарантія виконання обіцянки, на стінах однієї з кімнат клубу висять плакати із зображеннями й автографами Кличка. Тренер сподівається, що у Лохвиці ринг буде на початку 2011 року.

Чимало лохвицьких підприємців допомогли в ремонті приміщення спортклубу.

Приймають у "Ринг" хлопців від 12 до 18 років. Старшим не відмовляють. Молодшим за медичними показниками дозволяють тренуватися без спарингів. За тренування братимуть символічну плату — 30 грн, аби розрахуватися за оренду приміщення.

Михайло Мельник звання кандидата у майстри спорту здобув 17-річним, вигравши першість України серед юніорів. Майстром спорту став, коли служив у війську.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко обіцяє подарувати ринг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути