Ексклюзиви
четвер, 19 червня 2008 18:39

Від комарів найкраще захищає антимоскітна сітка

— Навіщо тобі пластини від комарів? Купи собі сітку й не витрачай щотижня гроші на всяку хімію, — каже продавець ринку "Алмазний" у Полтаві Валентина Матяш. Жінка торгує засобами від шкідливих комах. — Буде на вікні сітка, забудеш і про комарів, і про мухи.

На ринку метр антимоскітної сітки коштує 5 грн. Вона синього та зеленого кольорів. На вікно кріпиться за допомогою кнопок або прибивається маленькими цвяхами на невеликій відстані один від одного.

— Ті, хто їздять на природу чи на рибалку, купляють спіралі "Москітол" "Універсальний захист", — розповідає Валентина Петрівна. — Коли спіраль підпалюєш — од цього диму всі комарі розлітаються. Для дому найчастіше беруть пластини "Рейд".

У пачці за 15 грн 10 спіралей "Москітол". Одна тліє 8 год, коштує 1,5 грн.

У полтавському магазині "Астера" на вул. Жовтневій 10 пластин "Рейд" можна придбати за 3,45 грн. Електрофумігатор із рідиною, якої вистачає на 30 ночей, коштує 30,15 грн. Аерозоль проти мух та комарів на 8 год захисту — 14,9 грн.

Окрім засобів од комарів фірми "Рейд", в "Астері" представлена фірма "Раптор". Вартість 10 пластин — 5,2 грн. Електрофумігатор із рідиною коштує 44,2 грн.

Зараз ви читаєте новину «Від комарів найкраще захищає антимоскітна сітка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути