Ексклюзиви
понеділок, 05 березня 2012 05:45

Весною представлять програму "Нова країна"

Народний депутат Наталія Королевська, 36 років, зустрілася з підприємцями Полтави в торгівельно-розважальному центрі "Київ".

— Україна друга після Греції стоїть на межі дефолту. Наше завдання — не допустити країну до цього, — каже Наталія Королевська. — Вже не лишилося ні довіри, ні терпіння. За два роки життя тільки погіршилося, зросли ціни. Обіцянка "Почути кожного" — лише традиція політиків. Перед виборами завжди обіцяють золоті гори, а як отримують владу — дбають тільки про себе. Ситуацію в країні треба міняти. Як кандидат економічних наук, як людина, котра створила сотні робочих місць, розумію, в яких непростих умовах працює нині бізнес. Закликаю спільно готувати програму розвитку "Нова країна". Створити робочі групи по кожній галузі, зібрати комплекс проблем і зауважень. Хочу, аби це була програма не Королевської, а всіх людей. Орієнтовно плануємо презентувати її у квітні. Бездарні закони й ініціативи не можуть залишати нас байдужими. Тому зареєструвала вимогу про відставку уряду Азарова.

Підприємці в залі аплодують. Діляться своїми проблемами.

— Єдиний податок для підприємців першої категорії — 7 відсотків, для другої — 15. Але полтавці мають єдину й найвищу ставку податку. Податкова визнає, що це неправильно, але нічого не може зробити міській владі, — розповідає В'ячеслав Скрябін із профспілки працівників ринків Полтави. — Окрім того, в місті ведуть "комуналізацію". Інакше як рейдерством це не назвеш.

Наталія Королевська пообіцяла вплинути на ситуацію.

— У масштабах України — це переділ власності, — каже депутат. — Рекомендую податковій перевірити Полтавську міську раду. Якщо полтавці зможуть вивести під стіни ради тисячі зо дві людей, як це було в Чернігові, сама готова приїхати й пояснити полтавським чиновникам, що ставку єдиного податку необхідно знизити. Як попередити "комуналізацію" — треба добре обдумати.

Народний депутат також зустрілася з підприємцями ринку "Мотель".

Зараз ви читаєте новину «Весною представлять програму "Нова країна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути