Ексклюзиви
понеділок, 16 квітня 2012 05:00

"Умовляла директорку замовити ще одну пару туфель"

Автор: фото: Анна Лакиза
  Адміністратор магазину одягу ”Сплеш” по вул. Фрунзе в Полтаві Віра показує нову модель сукні від італійського бренду ”Селін бі”. У цьому сезоні модний яскравий жовтий колір і така довжина. Коштує сукня 6,9 тисячі гривень
Адміністратор магазину одягу ”Сплеш” по вул. Фрунзе в Полтаві Віра показує нову модель сукні від італійського бренду ”Селін бі”. У цьому сезоні модний яскравий жовтий колір і така довжина. Коштує сукня 6,9 тисячі гривень

У полтавські бутики завезли нові колекції одягу. Запитали полтавок, які слідкують за модою, як оновлять свій гардероб.

Наталія Мякотіна, 27 років, власниця магазину "Шопозіла" в торговельному центрі на вул. Фрунзе:

— Набрала різнокольорового взуття. Сині, зелені балетки, тигрові чобітки, — розповідає. — Ношу тільки брендовий одяг. По речі їжджу в Харків, Київ. Витрачаю по 3-4 тисячі гривень. Оновлювати гардероб починаю з березня. Багато модних тенденцій перейшло з минулого року. Залишилися актуальними спідниці з завищеною талією, завужені короткі брюки, сарафани-чохли. Фішка цього сезону — спідниці-максі до підлоги.

Інна Кацалап, 21 рік, студентка педагогічного університету:

— Придбала сарафан у полоску за 150 гривень. Найбільше на ньому блакитного. Тому купила сині туфлі на підборах за 140 гривень. Плащ надивилася в тон. Ще хочу шарф і сумку одним кольором. Весною речі купую тільки яскраві. Піджак кораловий, балетки червоні, сумка-клатч у тон. На вулицях хлопці компліментами завалюють. Можу і до вечора по магазинах проходити. Побачила в "Екваторі" чорні туфлі в білий горошок. Під них надивилася білу сукню. Приїхала, а їх забрали. Умовляла директорку замовити ще одну пару.

Олена Клепко, 27 років, "Королева Полтавщини 2010", власниця імідж-студії "Чародійка":

— Привезла з Риму новий наряд. Купила яскраво-зелену сукню до колін із легкої тканини. Солом'яний капелюх і сумку. У цьому сезоні будуть модні солом'яні речі.

По магазинах не люблю ходити. Маю власного стиліста, який допомагає підбирати одяг. Вона шукає речі, знає мої смаки. Я тільки їжджу міряю. Шию одяг на замовлення. Нещодавно забрала дві ділові сукні чорного і темно-синього кольору класичного силуету.

"Багато металевих вставок, бісерних вишивок, паєток"

— Хіт цього сезону — довжина максі. Сукні, спідниці до підлоги. Вони з атласу, мережані, — розповідає Юрій Матвєєв, 35 років, полтавський дизайнер. — Актуальний колір свіжої зелені, лазурний, пісочний, усі пастельні відтінки, квіткові принти, зроблені за мотивами хусток. Багато металевих вставок, бісерних вишивок, паєток. Усе блискуче. Будуть модні комбінезони. Цієї весни відходить джинс. Замість нього актуальні речі з тонкої кольорової шкіри.

 

Зараз ви читаєте новину «"Умовляла директорку замовити ще одну пару туфель"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути