вівторок, 16 вересня 2008 19:52

Вчительці дадуть премію за перемоги учня

Учителька хімії Миргородської гімназії ім. Т. Шевченка Владлена Ніясова до 5 жовтня, Дня вчителя, отримає одноразову грошову винагороду в розмірі посадового окладу.

Її відзначать за навчання учня 15-річного Андрія Овсяннікова. Із хімії він виборов друге місце на всеукраїнській олімпіаді та третє із захисту науково-дослідних робіт Малої академії наук.

Хлопець сім разів вигравав у телеконкурсі "Найрозумніший". За першу перемогу отримав у нагороду ноутбук. Двічі вигравав путівки на навчання в Англію. Розповідає, за своє життя перечитав не менше 30 енциклопедій із різних галузей знань.

15-річна Олександра Міщерякова з цієї гімназії посіла третє місце у всеукраїнській олімпіаді з німецької мови. Дівчина вивчала іноземну  додатково з репетитором. Неодноразово брала участь у олімпіадах із англійської мови, історії, географії. Протягом трьох років була призером обласного етапу конкурсу знавців української мови ім. Петра Яцика.

Овсяннікову і Міщеряковій Миргородська міська рада в травні встановила щомісячні стипендії по 100 грн. Гроші перераховують на банківські картки.

— Уже назбиралося 400 гривень. Хочу на Новий рік купити музичний синтезатор, — говорить Олександра Міщерякова.

— Випускників шкіл, які стали призерами обласних олімпіад, обласна рада в цьому році нагородила грошовими преміями. Про призерів всеукраїнських олімпіад чомусь забули, — каже директор Миргородської гімназії ім. Т. Шевченка Олександр Аршинніков, 48 років.

Зараз ви читаєте новину «Вчительці дадуть премію за перемоги учня ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути