четвер, 23 вересня 2010 17:52

У торговельному центрі бачили мавпу

Кілька тижнів у торговельно-розважальному центрі "Екватор" у Полтаві тривала виставка карликових мавп. Працівники закладу розповідають, одна з тварин утекла та бігала приміщеннями.

— Коли виставку збирали, та мавпа вислизнула, — розповідає працівниця одного з магазинів. Не називається. — Залізла на риштування під стелею. Дістати її не мали змоги. Господарі виставки пообіцяли сотню доларів робітникам "Екватора", які спіймають тварину.

Працівниця каже, охорона пробувала підгодовувати мавпу бананами. Залишали фрукти на одному місці. Спіймали тварину нещодавно. Вона забігла в магазин сумок і впала в одну з валіз.

У розважальному центрі "Турбіна" працівниця підтвердила, що чула історію про мавпу, але не бачила її. Говорить, тварину дійсно днями спіймали.

Керівництво "Екватора" цей випадок заперечує. Кажуть, виставка дійсно була, та по її завершенні всі мавпи в повному складі поїхали на черговий захід до Кременчука.

Зараз ви читаєте новину «У торговельному центрі бачили мавпу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути