пʼятниця, 28 вересня 2007 07:14

У день виборів до паспортів вклеюватимуть фото

— Головна проблема підготовки до голосування на виборах — це списки, — каже Людмила Пляшник, секретар окружної виборчої комісії N147, куди входять Миргородський, Великобагачанський і Шишацький райони. — Багатьох виборців включили до списків на кількох дільницях. Така ситуація по всій Україні. Виявляємо такі помилки й маємо виправити їх до 24.00 27 вересня.

Людмила Пляшник нарікає на робочі групи, які складали списки:

— Дуже багато помилок. Із виправленнями, включеннями чи виключеннями прізвищ у списки найбільше мороки.

У списках виборчого округу N144, куди входять Кременчуцький район, міста Кременчук і Комсомольськ, представники "Нашої України" виявили 873 двійника.

На території округу N149, куди входять Глобинський, Кобеляцький і Козельщинський райони, побоюються, що сфальсифікують вибори.

— У голів дільничних комісій, які брали участь у минулих виборах, залишилися круглі печатки, — каже голова окружної комісії Олександр Телешун. — Я звернувся в міліцію. Ті ухвалили рішення зберігати печатки в райвідділі.

У день виборів у кожному райцентрі чергуватимуть працівники паспортної служби. Вони вклеюватимуть нові фото в паспорти тих громадян, яким виповнилося 25 чи 45 років. Бо інакше їхні документи будуть недійсними.

Зараз ви читаєте новину «У день виборів до паспортів вклеюватимуть фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути