четвер, 08 березня 2012 05:45

У банку змушують оформлювати кредитки

У відділеннях "Приватбанку" полтавців змушують оформлювати безкоштовні кредитні картки. Касири пояснюють, без карток не будуть приймати гроші за оплату навчання і комунальні послуги.

— За інститут платити прийшов. Так мені кредитку впихувати почали. Я нормально об'яснив, що вона мені й даром не треба. Тоді касирша заявила, що в слєдующій раз не візьме гроші за оплату, — розказує полтавець 23-річний Сергій. — Начала казать, що в них модернізується вся система, і клієнти повинні мати картки. У кінці сказала, що з паспортом я скоро тільки до інших банків ходити зможу.

У Полтавському регіональному управлінні "Приватбанку" пояснюють, банківську картку можна оформити лише за власним бажанням.

— Та ми рекомендуємо мати її людям, які працюють із нами, — пояснює 41-річний Сергій із "Приватбанку". — Без неї клієнтів приймати довго. Доки перевіримо їх паспорт, з'являються черги, а так карткою по терміналу провів — і вся інформація є.

Сергій Михайлович говорить, якщо у відділенні банку змушують брати кредитні картки, треба звертатися до керівництва.

— Працівників покараємо. Вони можуть тільки запропонувати масові картки, студентську, зарплатну чи ту ж кредитну. Видаються безкоштовно, грошей із них не знімаємо, за закриття теж нічого платити не треба. Та якщо клієнт відмовиться від них — це його право.

Зараз ви читаєте новину «У банку змушують оформлювати кредитки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути