Ексклюзиви
пʼятниця, 10 лютого 2012 00:45

"Подружнім парам радимо рольові ігри"

Автор: фото: Анна ЛАКИЗА
  Продавець інтимного магазину ”Полуничка” Катерина показує жартівливу білизну для чоловіків. Її часто купують у подарунок до Дня закоханих
Продавець інтимного магазину ”Полуничка” Катерина показує жартівливу білизну для чоловіків. Її часто купують у подарунок до Дня закоханих

Вібратори-фалоімітатори. Із силікону, пластмаси, медичної гуми. Ціна від 400 грн.

— Жінки за 40 люблять у формі чоловічого полового органу, — розповідає продавщиця 25-річна Катерина з інтимного магазину "Полуничка" в Полтаві по вул. Жовтневій. — Найчастіше купують вібратори фірми "Оріон" німецького виробництва. Пари, які уявляють у ліжку третього, купують пластикові вібратори, вони не схожі на чоловічий член. Так себе чуствують вільніше. Є вібратори з пультом. Такі шведської фірми "ЛеЛо" продаєм за 1100 гривень. Прийшов чоловік, показався зачуханим. Купив, виходжу на поріг, а біля магазину "лексус".

Афродизіаки. Збуджують і подовжують статевий акт. Чоловічі таблетки "Атомна бомба", від 15 до 38 грн. Жіночі французькі або німецькі краплі "Шпанська мушка". Ціна 45-115 грн.

— Жінки від "Шпанської мушки" стають відвертими, не соромляться, — каже продавщиця. — Чоловік приходив, років під 60. Каже: "Продайте ваші бомбочки". Це таблетки типу віагри. Від них секс стає довшим. Дідусі навідуються по таблетки. Найстаршому 80 років. Коханку має.

Анальні стимулятори. Інтимні іграшки. Від 80 до 400 грн.

— Це іграшки для анального сексу, кульки, пробки. Їх роблять із латексу, кібершкіри — матеріал, наближений до шкіри людини, — говорить Катерина. — Чоловік приходив. Казав, не знає, чи це нормально, але подобається такий інтим.

Еротичні сувеніри, приколи.

— Зараз молодь заходилася празнувати мальчішніки та дівішніки. Питають "прикольненьке". У нас такого добра купа. Чашки з еротичними малюнками по 50 гривень. Фартухи у вигляді чоловічого торсу за 68. Соломинки для коктейлів, на кінці у формі чоловічого органа. Недавно купили гру "Дартс" із картинками голих жінок і чоловіків.

Еротична білизна. Ціна від 220 грн.

— Чоловіки в захваті від костюмів медсестри та покоївки. Можна переодягнутися на пастушку, поліцейську, військову, школярку. Жінки жалуються, що сім'я розпадається, совітуєм рольові ігри. Маємо всі розміри, товстеньких жіночок одягаєм, — розказує продавщиця. — Купують труси з вирізами, трикотажні костюми-сітки від 100 гривень. Є труси-слоники, поросята, півники. Люди різне хочуть, — сміється. — Один дідусь дзвонить. Просить, щоб йому дівчину прислали. Пояснюємо, що ми речі продаємо, а не послуги.

Зараз ви читаєте новину «"Подружнім парам радимо рольові ігри"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути