понеділок, 05 грудня 2011 07:30

Супермаркет "Ко-Ко" — сімейні покупки тепер робити легко

Автор: Фото: Ірина РЕРІХ
  Пекар полтавського супермаркету ”Ко-ко” Наталія Шпак дістає щойно спечені булки. Гарячу випічку швидко розбирають
Пекар полтавського супермаркету ”Ко-ко” Наталія Шпак дістає щойно спечені булки. Гарячу випічку швидко розбирають

— Хліб власного виробництва, свіжа випічка, величезний асортимент м'ясних і молочних продуктів, круп, риби, фруктів. Від різноманіття товарів очі розбігаються. А ціни припадуть до душі кожному. Не треба мерзнути, торгуватися на ринку, аби заощадити для сім'ї якусь гривню. Тепер купуватиму тільки в "Ко-Ко", — каже 35-річна полтавка Юлія Щука про новий супермаркет "Ко-Ко" Першої продовольчої сімейної мережі, який відкрили місяць тому на вул. Гоголя, 38.

Розташований у центрі Полтави біля обласної лікарні. Поряд — медична стоматологічна і юридична академії, ліцей №1, Центральний ринок, зупинка приміського транспорту. Понад тисяча полтавців щодня обирають супермаркет "Ко-Ко". Він є найбільший у своїй мережі та має власну кухню, пекарню, кафетерій, пивний острів, точку продажу преси, ветеринарну аптеку.

— Ми постаралися врахувати потреби і можливості всіх категорій населення, щоб кожен у нашому магазині зміг знайти те, що йому потрібно за прийнятною ціною. Більшість товарів у супермаркеті "Ко-Ко" — від полтавських виробників, — розповідає 28-річний Євген Бойко, директор супермаркету. — Для забезпечення широкого асортименту "Ко-Ко" тісно співпрацює як з вітчизняними, так і з іноземними виробниками з Австрії, Чехії, Фінляндії, Німеччини, Данії, Іспанії та Азербайджану. Так, є великий вибір імпортних кондитерських та м'ясних виробів, сирів, соків, елітних спиртних напоїв.

У відділі кулінарії пропонують готову продукцію — салати, котлети, відбивні, шашлики, паштети, голубці. На великому камені готують справжню італійську піцу.

— З постачальниками є домовленість про стовідсоткове повернення продукції, яка не реалізувалася, — продовжує Євген Бойко. — Готуємо тільки зі свіжих продуктів. Переробки немає взагалі. За цим ведеться суворий нагляд. В кулінарії та кафетерії — страви на будь-який смак. Є дієтичні і приготовані на пару. Так як поряд обласна лікарня, часто беруть для рідних, які там на лікуванні. Зручно, бо не потрібно затрачати час та сили, щоб приготувати вдома, везти через усе місто чи з іншого району області. Тут завжди усе свіже, тепле, смачне і корисне.

На окремому кулінарному острові розміщений кафетерій "Ко-Ко". Там щодня обідають відвідувачі магазину, студенти, працівники лікарні. Комплексний обід з трьох страв коштує від 10 до 15 грн.

У хлібному відділі пахне свіжою випічкою. За стелажами працює власна пекарня.

— Багато людей спиняються і дивляться, як ми робимо хліб, або чекають, щоб взяти гаряченький батон чи булочку прямо з печі, бо вони мов домашні. У тісто не кладемо підпушувачів. Весь секрет — у випічці. В пекарні стоїть фірмове італійське обладнання. Тому наші багети і через п'ять днів не втрачають смакових якостей. Коли ріжеш їх, не кришаться, — говорить пекар Наталія Шпак. — Печемо хліб з горіхами, кунжутом, насінням, курагою — "Сюрприз", білі і чорні паляниці. А також випікаємо торти, тістечка, еклери, пончики.

У супермаркеті "Ко-Ко" широко представлені товари для дітей — великий вибір молочних сумішей, пюре, соків. Є окремий відділ побутової хімії, де асортимент та ціни приємно здивують навіть найвибагливіших господинь. Здійснивши покупку, розрахуватися можна як готівкою, так і банківською карткою. Також стоять термінали для поповнення рахунків та оплати інтернету.

Але і це не все. Щоб задовольнити бажання покупців, найближчим часом супермаркет "Ко-Ко" біля обласної лікарні працюватиме цілодобово!

Зараз ви читаєте новину «Супермаркет "Ко-Ко" — сімейні покупки тепер робити легко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути