Ексклюзиви
пʼятниця, 04 травня 2007 07:09

Соціальне житло не підлягатиме приватизації

Цього року в Полтаві почнуть зводити соціальний будинок на 72 квартири в мікрорайоні Огнівка на вул. Станіславського, 6. У ньому заплановані переважно однокімнатні квартири й кілька двокімнатних. Усі помешкання віддадуть пільговикам, що стоять у черзі на житло. Які точно категорії пільговиків матимуть право на його отримання, міськвиконком ще не знає.

— Квартири одержать люди, які роками стоять у черзі, та сім"ї з низьким доходом, — каже мер Полтави Андрій Матковський, 42 роки.

Соціальне житло не підлягатиме приватизації. За мешканцями соціального будинку залишатиметься право на отримання постійного помешкання в порядку загальної черги. У Полтаві 4 тис. 80 осіб стоїть у черзі на квартиру.

— Сюди входять і першочерговики, і позачерговики, — зазначив керівник прес-служби міськради Віктор Кикоть. — Це учасники бойових дій, інваліди Великої Вітчизняної, чорнобильці, працівники прокуратури, міліції, інваліди ряду категорій, багатодітні сім"ї та інші.

З міського бюджету на соціальний будинок виділили 12 млн грн.

Половина з черги на житло — пільговики. Торік їм дали 93 квартири.

Зараз ви читаєте новину «Соціальне житло не підлягатиме приватизації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути