Ексклюзиви
понеділок, 26 грудня 2011 07:00

"Смартфон використовую як радіо, плеєр, дивлюся фільми"

— Давно хотів придбати смартфон. Пропозиція від компанії "Київстар" мене підкупила — смартфон на операційній системі "андроїд 2.2" ще й безлімітний інтернет за 1 гривню в день. Вибрав модель середньої вартості — "Київстар терра" за 1199 гривень, — розповідає полтавець 32-річний Юрій Корнійчук.

— У центрі обслуговування абонентів мені одразу підключили послугу "Інтернет без меж". Ще кілька днів детально вивчав можливості нового телефону. Результатами задоволений.

Компанія "Київстар" розпочала новий напрямок бізнесу — продаж доступних телефонів під власною маркою. Представили три моделі — "Київстар аеро" за 649 грн, "Київстар терра" за 1199 грн і "Київстар аква" за 1699 грн. Останні дві працюють на основі операційних систем "андроїд 2.2" та 2.3. У комплекті зі смартфонами йде стартовий пакет із тарифним планом "Щасливий". При бажанні його можна замінити. Але з сім-картами інших операторів ці смартфони працювати не будуть.

— Дисплей "Київстар терра" — 2,8 дюйма. Телефон зручно лягає в руку, задня кришка має спеціальне м'яке покриття "софттач". Дизайн універсальний — підійде як чоловікові, так і жінці, — продовжує Юрій.

— У меню є окремі значки "Мій Київстар", "Спілкування", "Музика", "Ігри". Головна особливість музичного та ігрового порталів у тому, що можна скачувати будь-який ліцензійний контент без плати за трафік, тільки незначну щотижневу абонплату. Портал "Спілкування" дозволяє перейти до популярних соціальних мереж — "В Контакте", "Однокласники", "Фейсбук", "Твіттер". Смартфон підтримує вай-фай.

Приємно порадувала якість звуку — чистий і гучний. Смартфон використовую як радіо, плеєр, дивлюся фільми. Він продавався зі вбудованою картою пам'яті на 1 гігабайт. Це солідний об'єм, можна зберігати кілька альбомів із музикою. Зазвичай карту пам'яті доводиться докупляти окремо.

"Київстар терра" також оснащений вбудованим GSM-модулем. На апараті працюють навігаційні карти. Є фото- і відеокамера, блютуз.

— Якщо активно користуватися апаратом — спілкуватися в мережі інтернет, слухати музику, грати в ігри — зарядки вистачає на добу. Якщо менше — акумулятор триматиме кілька днів, — каже Юрій. — Смартфони від "Київстар" нічим не поступаються дорогим моделям відомих виробників, а безлімітний інтернет — його додаткова перевага.

Фахівці прогнозують, до 2015 року кожен українець користуватиметься смартфоном. Кожен другий абонент обере послуги від "Київстар". Тому компанія не планує зупинятися на трьох представлених моделях. Незабаром світ побачать нові брендові смартфони від "Київстар".

Зараз ви читаєте новину «"Смартфон використовую як радіо, плеєр, дивлюся фільми"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути