понеділок, 17 березня 2008 16:21

Розважальний центр буде схожий на літаючу тарілку

На початку квітня в Лубнах планують відкрити розважальний центр "НЛО". Будують його з серпня минулого року на місці танцмайданчика в центральному парку.

— Назвали "НЛО", бо 17 листопада 1986 року я особисто та ще 40 городян бачили, як над Лубнами з"явився непізнаний літаючий об"єкт, — розповідає співвласник розважального центру, власник ресторану "Калина" в селі Пишне Лубенського району Віктор Тесленко, 54 роки. — Про цю подію писало багато газет. Вирішив відтворити вигляд НЛО у будівлі розважального центру.

Квитки по 15 грн на відкриття центру розібрали завчасно. В інші дні ціна буде така ж.

— Запросимо зірок. Буде шоу-програма, дискотека, — каже Тесленко.

Розважальний центр має скляний дах у формі купола. Будівля дворівнева. Знизу розмістили танцювальний майданчик площею 400 кв. м. Його використовуватимуть як концертну залу на 350–400 глядачів. На другому рівні поставили м"які меблі та столики. Там працюватиме бар.

Співвласник клубу говорить, у "НЛО" після 24.00 показуватимуть стриптиз.

— У місті немає Будинку культури, — зауважує бізнесмен. — За домовленістю із міськрадою проводитимемо в розважальному центрі загальноміські заходи, виступи творчих колективів Лубен.

У сусідніх районах подібних комплексів немає. Тесленко вклав у будівництво третину коштів. Решту надали французькі інвестори. На спорудження центру витратили 3 млн грн.

Через аварійний стан міського Будинку культури влада міста вирішила його знести. Новий зведуть у Центральному парку Лубен. На будівництво потрібно від 50 до 80 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Розважальний центр буде схожий на літаючу тарілку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути