Ексклюзиви
четвер, 03 квітня 2008 20:49

Обдарованим учням дадуть по сто гривень

Цього року Котелевська райрада затвердила премії для обдарованих учнів — по 100 грн. Видаватимуть їх під час свята останнього дзвоника.

— Передбачено чотири номінації районної премії, — розповідає керуюча справами райради Ніна Небаба, 53 роки. — Її можуть отримати переможці районного етапу Всеукраїнських олімпіад, які зайняли перше місце з трьох і більше предметів, переможці обласного етапу олімпіад із базових дисциплін, обласного етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт і переможці обласних і всеукраїнських конкурсів мистецьких талантів, турнірів, спортивних змагань.

Заявки на участь у конкурсі приймаються до 1 травня. Потім школа  подає їх до організаційного осередку при відділі освіти.

— Ще заявок не було. Припускаємо, що в кожній номінації буде три–п"ять учасників, — додає Ніна Максимівна. — Вручення премії буде щорічним. Її розмір можуть переглянути у зв"язку з інфляцією.

Також цього року запровадили районну премію імені Антона Макаренка для вчителів.

— Вона становитиме тисячу гривень, як і обласна. Вручатимемо на День учителя, — зауважує Небаба. — Її можуть отримати педагоги, які мають не менше десяти років педстажу, впроваджують нові методичні технології навчання, видають книжки, друкують свої роботи в періодичних виданнях, беруть участь у професійних конкурсах тощо.

Переможців визначатиме створений при відділі освіти осередок. Документи вчителі мають принести до 30 травня. Треба подати клопотання на ім"я голови райради, довідку з місця роботи максимум на трьох сторінках, копію паспорта та ідентифікаційного коду й матеріали напрацювань.

Зараз ви читаєте новину «Обдарованим учням дадуть по сто гривень ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути