понеділок, 04 липня 2011 07:15

Нові автобуси виїхали на маршрути

У Полтаві з'явилися два нові перевізники. Приватні підприємства "Полтаваавтошлях" і "Кочерга і Лакутін" пустили автобуси міськими маршрутами. Найбільше — кільцевими. Нові перевізники замінили українсько-шведське підприємство "Умак", яке 15 червня через фінансові труднощі припинило свою діяльність.

— Остаточно перевізники будуть визначені лише на конкурсній основі, — каже Олександр Шендріков, заступник начальника міського управління транспорту і зв'язку. — Конкурс буде 25 серпня. Але ми врахували інтереси людей, і щоб не було перебоїв із транспортом, вирішили, до серпня працюватимуть саме ці перевізники.

На кільцеві маршрути нові підприємства виставили 33 автобуси великої місткості.

— "Умак" орендував частину автобусів в інших підприємців, — говорить Шендріков. — І зараз ці підприємці вирішили віддати свій транспорт в оренду новим перевізникам. Автобуси є, їздитимуть не тільки по кільцю. Їх вистачатиме в усі напрямки.

Олександр Шендріков каже, нові автобуси набагато якісніші.

— В "Умаку"транспорт давно відпрацював своє, — говорить. — У Полтаві їхні автобуси не їздитимуть. Не знаю, що вони будуть роботи зі своїми машинами, не лізу в їхні справи.

У парку підприємства "Умак" близько 40 великих автобусів "Вольво". Заступник директора Дмитро Мисник коментарів не дає, його мобільний вимкнений.

Зараз ви читаєте новину «Нові автобуси виїхали на маршрути». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути