Ексклюзиви
понеділок, 19 грудня 2011 06:00

Невістка й онука губернатора потрапили в аварію

Минулої суботи, 10 грудня, близько 18.00 на вул. Фрунзе у Полтаві зіткнулися три автомобілі.

— У напрямку вулиці Степового фронту їхав "мерседес". Не дотримався безпечної відстані і наздогнав попутний "порше". Той від удару вискочив на зустрічну смугу і зіткнувся зі "шкодою", — розповідає Сергій Антоненко з обласної ДАІ.

— У "шкоді" за кермом був 31-річний водій. Також їхали жінка та двоє дітей, вони постраждали від удару. Водій "мерседеса" каже, їхав із нормальною швидкістю.

У місті говорять, за кермом "шкоди" був старший син губернатора 31-річний Сергій Удовіченко. В аварії постраждала його дружина Марина, 29 років, донька Тетяна, півтора року, родичка Анастасія, 10 років. Жінку забрали до обласної реанімації. Лікарі кажуть, у неї перелом шийного відділу хребта, черепно-мозкова травма. У дітей — забої. Їх направили до міської дитячої лікарні.

Губернатор Олександр Удовіченко підтверджує інформацію:

— Ситуація складна. Сподіваємося, буде все добре.

Онуку губернатора вже виписали з лікарні.

— Дівчинка швидко одужала, у неї незначні забої. Весь час поряд була бабуся. Родина страшенно переживає, — розповідає Людмила Пономаренко, головний лікар дитячої міської лікарні. — Настю теж скоро випишемо. Дитина активна, грається.

Сергій Удовіченко працює суддею в апеляційному суді. Живе у приватному будинку в селі Розсошенці на околиці Полтави. На території за одним парканом стоять двоповерхівки молодшого брата Максима, його власна і батька. Місцеві кажуть, коли невістки народили онуків, Олександр Удовіченко подарував кожній джип "ніссан". Неодноразово повторював, онука — найкращий подарунок, котрий отримав минулого року.

Зараз ви читаєте новину «Невістка й онука губернатора потрапили в аварію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути