четвер, 31 березня 2011 18:20

Знайшов дружину у соціальній мережі

Полтавці активно використовують соціальні мережі для знайомств. Офіційні сайти знайомств серед молоді не популярні.

22-річний Іван познайомився зі своєю дівчиною Оксаною через соціальну мережу "Вконтакте". До цього знайомився так ще з кількома жінками.

— Я вже два роки так із дівчатами знайомлюся, — каже Іван. — Починається з банального: "Привіт. Як справи?". Далі може затягнути. Я вже їздив до дівчат із Києва, Луганська, Черкас. Оксана з Дніпропетровська. Їжджу до неї на вихідні вже два роки. Хочу одружитися. Та переїжджати вона не хоче. Не думав, що можливо через соціальну мережу знайти дружину. У мене багато друзів теж так собі подруг познаходили. Бачиш симпатичне фото, пишеш і чекаєш на її реакцію.

Олег Журенко, 25 років, із Валентиною планують одружитися цього літа. Познайомилися півтора року тому в чаті "Бізар". Через інтернет спілкувалися два місяці. Потім вирішили зустрітися.

— Хвилювався, що не сподобаюся Валі, — розповідає Олег. — Та все вийшло краще не придумаєш. Вона балакуча. У першу зустріч мені тільки й доводилося піддакувати її розповідям і усміхатися.

Психолог Олексій Сірий каже, молодь зав'язує стосунки в соціальних мережах через невпевненість у собі.

— Для молоді так зручніше спілкуватися. Багато хто не вірять у те, що вони індивідуальності. Через це з'являються комплекси. Підліткам зручніше виставити свої фото в інтернет у вигідному ракурсі. Бояться, що вживу не зможуть справити враження.

Зараз ви читаєте новину «Знайшов дружину у соціальній мережі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути