четвер, 28 серпня 2008 15:49

На Крюківському мосту з"явилися зсуви

У дні спеки асфальт на єдиному в Кременчуці Крюківському мосту через річку Дніпро почав деформуватися — з"явилися зсуви. Перед в"їздом на нього стоїть дорожній знак-попередження: вантажівкам із вагою понад 13 т проїжджати не можна. Водії його ігнорують.

У спеку міст не витримує напливу вантажівок. Заступник мера Володимир Онищенко запропонував даїшникам регулювати рух та не пускати фури.

— Я їжджу мостом щодня на роботу. Від тих зсувів приємного мало. Якщо немає можливості об"їхати, у деяких місцях машину трясе. Та й ремонтники створюють затори, — розповідає водій ВАЗ-2109 Сергій Кальницький, 38 років. — Треба було одразу поставити шлагбаум і не пускати фури на міст. Нехай об"їжджають через Світловодськ. Температура асфальту градусів 50. Звичайно, він руйнується. А толку, якщо його зараз ремонтуватимуть. Така ж спека може бути ще й у вересні.

Тримісячний капітальний ремонт мосту комунальники завершили наприкінці торік. На нього витратили 6 млн грн. Гарантія на експлуатацію споруди 10 років.

Зараз ви читаєте новину «На Крюківському мосту з"явилися зсуви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути