четвер, 03 березня 2011 18:36

На гру з "Металістом" приїдуть три тисячі фанів

5 березня "Ворскла" зіграє з харківським "Металістом". Цим матчем у Полтаві розпочнуть другу частину чемпіонату України з футболу. В день гри в місті посилять заходи безпеки. Стадіон охоронятимуть 280 міліціонерів, чекають на три тисячі фанів із Харкова.

— Із Чутового до Полтави автобуси з харків'янами супроводжуватимуть працівники ДАІ, — говорить Алла Квіта з Полтавської обласної міліції. — У місті гостей контролюватимуть міліцейські патрулі. По закінченні гри автобуси приїжджих супроводжуватимуть, доки вони не виїдуть за межі області.

У день гри, крім понад двох сотень міліціонерів, працюватимуть 15 "беркутівців".

Сутичка, яка поклала край хорошим стосункам між фанатами команд, сталася два роки тому в Харкові. Близько 50 уболівальників "Ворскли", одягнутих у червоні футболки, побилися з місцевими. Харків'яни стверджують, полтавці хотіли зіпсувати їхні гарні взаємини з донецькими вболівальниками. На червоних футболках був герб "Шахтаря". Тепер жоден матч між "Ворсклою" та "Металістом" не обходиться без плакатів з образами на адресу одне одного.

За зимове міжсезоння "Ворскла" придбала шістьох нових гравців. Двоє з них білоруси: півзахисник Максим Карпович та нападаючий Дмитро Осипенко. Більше іноземців не купували.

Зараз ви читаєте новину «На гру з "Металістом" приїдуть три тисячі фанів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути