пʼятниця, 30 грудня 2011 07:30

Мер Полтави Олександр Мамай піде у відставку

Трійка передбачень для Полтавщини на 2012 рік.

Віталій Верещагін, 43 роки, доктор астрології, магістр окультних наук:

— 2012-й — рік великих перемін. Найбільш складний для фермерів, банкірів, ювелірів, музейних працівників. Аграрії матимуть великі збитки через негоду. Зима буде затяжною, із сильними морозами і хуртовинами. Матимемо перебої зі світлом, газом, водою.

Мер Полтави Олександр Мамай піде у відставку наприкінці травня чи на початку червня. Проти нього піднімуться всі і вся. Спливуть махінації з грошима, Мамаю доведеться компенсувати збитки однопартійцям, позбудеться практично всього свого майна. У тюрму не потрапить, але піде у тінь. Мером більше не буде.

У цей же період приберуть губернатора Олександра Удовіченка. Його підведе оточення. Статків не позбудеться. Більші проблеми матиме 2014 року. Підприємство Тетяни Корост "Маяк" спробують захопити рейдери. Все минеться добре.

Наступний рік благополучний для Диканського, Решетилівського, Шишацького районів. У багатьох інших поміняють керівництво. У Машівці бачу революційні події. Пов'язано з напруженням у країні. Влада готуватиметься до революції. Сорочинський ярмарок буде на межі закриття. Назріватимуть події, що буде не до ярмаркування.

Віталій Загоруйко, 50 років, екстрасенс:

— Покращення рівня життя у Полтаві бачу не раніше, як за п'ять років. Пов'язано зі зміною політичної структури у країні. Приблизно через 10 років у мікрорайоні Поділ знесуть усі

5-поверхівки, на їх місці будуватимуть великі комплекси з офісами на першому поверсі. Аквапарку в обласному центрі поки що не буде. Усі плотини довкола Полтави знесуть. Ворскла увійде у свої береги, які мала сто років тому. Затопить приватний сектор. Люди від того не постраждають. За п'ять-сім років весною затопить частину мікрорайону Левада і Половки. Людей переселятимуть. Масштабних епідемій не буде. Рівень захворюваності буде як тепер. У Полтаві лишиться п'ять університетів, решта ліквідують. Про політику принципово говорити не хочу. В цілому, найближчі роки будуть позитивні для Полтави й України. Великі зміни прийдуть до нас від Росії.

Наталія Скарлатті, астролог:

— 2012 рік буде благополучним для Полтави. За знаком зодіаку наше місто — Рак, його стихія — вода. Чорний водяний дракон сприятиме у різних справах, оберігатиме від серйозних природних катастроф, потрясінь. Тотем року — Білка. За зороастрійським календарем почнеться рік 21 березня. Цей тотем передує революціям. Серйозних протистоянь у країні не буде. Людям бажано налаштовуватися на позитив, проговорювати бажане, воно обов'язково збудеться.

Наступного року народжуватимуться талановиті діти. Будуть науковцями, вченими, геніальними митцями. З 14 травня до 27 червня не рекомендую виходити заміж. Венера, що пов'язана зі шлюбом, ітиме зворотнім шляхом. Тому пари, що одружаться у цей період, можуть швидко розлучитися. Серпень-вересень сприятливі для покупок житла, земельних ділянок. Добробут полтавців зросте.

Для мера Олександра Мамая літо буде позитивне. Йому варто підтримати медицину, заклади культури, науки, сприяти бібліотекам, музеям. Тобто зробити вклад у скарбницю добрих справ, щоб потім бути на висоті. Губернатор Олександр Удовіченко наприкінці року отримає нові пропозиції. Сам має підтримати юридичну сферу і мистецтво, більше уваги приділити дітям Полтави.

Зараз ви читаєте новину «Мер Полтави Олександр Мамай піде у відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути