понеділок, 19 вересня 2011 05:45

Лікувати руками навчать за сім днів

— Найбільше охочих навчитися лікувального масажу, — говорить Ірина Акоп'ян із відділу курсів медичного інституту Української асоціації нетрадиційної медицини. — Курси тривають три тижні, коштують 1,5 тисячі гривень.

На курси лікувального масажу записуються багато молодих матерів. Навчаються, аби допомагати дітям легше зносити хвороби легень, вроджені патології.

— До нас приходять усі охочі, — продовжує Ірина Андріївна. — Але якщо на масаж не обов'язкова медична підготовка, то на курси мануальної терапії вона необхідна. Вони зараз також популярні. Туди йдуть люди, які практикують. Коли бажаючий не мав із цим справи раніше, відправляємо його на курси основ медичних знань. Вони тривають три тижні і коштують 1200 гривень. За курси мануальної терапії доведеться заплатити 2 тисячі гривень. Навчання — 15 днів.

Також користується попитом фітотерапія. Аби стати слухачем курсу, потрібно орієнтуватися у травах та пройти співбесіду. Навчання триває два тижні, вартість — 1200 грн.

Інший поширений напрямок в інституті — біоенергоінформтерапія, або лікування руками.

— Сюди йдуть люди, скажімо так, не прості. У них щось закладене. Або йдуть ті, хто практикує, але хоче розвинути свої здібності. Навчання тут коштує 3600 гривень, триває сім днів, без вихідних.

Після закінчення курсів слухачі отримують свідоцтво.

Зараз ви читаєте новину «Лікувати руками навчать за сім днів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути