четвер, 15 жовтня 2009 18:07

Кузьма Скрябін підтримав національного автовиробника

Автор: фото: Денис ЧОРНОБРОВИЙ
  Андрій Кузьменко: ”Ланос — це ”народний” автомобіль, дійсно доступний та якісний”
Андрій Кузьменко: ”Ланос — це ”народний” автомобіль, дійсно доступний та якісний”

В останні дні вересня в ефірі українських телеканалів з"явився новий рекламний відеоролик, присвячений "народному" автомобілю ЗАЗ Ланос. Це був би звичайний телепродукт, якби не виконавці головних ролей. У зйомках взяв участь Андрій Кузьменко, більш відомий як Кузьма — лідер гурту "Скрябін", та його родина, які за сюжетом зіграли самих себе.

Автомобіль ЗАЗ Ланос для десятків тисяч українців давно перестав бути просто автомобілем. Насамперед це приємні та дорогі спогади про набуття першого водійського досвіду, про своє перше авто, про подорожі шляхами України, коли лише ти, близька людина, дорога та Ланос. Або це може бути шлях до рідних, який пролягає через усю країну.

Новий ролик зміг поєднати у собі весь позитив, пов"язаний із Ланосом. Зокрема, надзвичайно вдало лягла в сюжет відома пісня гурту "Старі фотографії". Кожен, хто її чує, завжди згадує щось дороге та приємне, миті з життя, сповнені позитивними переживаннями. Із технічним прогресом сперечатися важко, але коли береш до рук альбом і переглядаєш старі знімки, знову і знову можеш переживати ті по-справжньому приємні емоції. Тому як постало питання вибору музикального треку для відеоролика, не було жодних вагань.

Зроблене на совість та від щирого серця

Кузьма розпочинає шлях до своїх рідних одразу після концерту на Запорізькому автомобілебудівному заводі, де йому дарують Ланос. На автомобілі він долає всю Україну, щоб потрапити на день народження до своєї сестри, яка живе у Львові. У дорозі він зустрічає своїх друзів, яких давно не бачив, але про яких завжди згадував. Для ролика організували зйомки з повітря. Вони були насправді, без жодного застосування комп"ютерної графіки: з висоти пташиного польоту можна побачити мальовничі пороги біля дамби Дніпрогесу, парк Подільські Товтри та величний Південний Буг. У ролику багато справжнього, щирого. В останній сцені, яку знімали в Олеському замку, на дні народження сестри Кузьми, брали участь справжні батьки співака. Відверто кажучи, атмосфера, яка супроводжувала весь процес зйомок від першого кадру до фінальної сцени, була по-справжньому тепла, дружня. Вона нагадувала зустріч давніх друзів, яким є що згадати і чим поділитися.

— Андрію, чому Ви підтримали саме Ланос?

— Це "народний" автомобіль, дійсно доступний та якісний. У процесі зйомок я мав нагоду в цьому переконатися. Я щиро можу сказати: це справжнє вітчизняне авто, зроблене на совість та від щирого серця руками українських працівників українцям. За сюжетом я дарую Ланос своїй сестрі. Відкрию таємницю. Першим автомобілем моєї сестри був "Деу Сенс", щоправда, я його їй не дарував, але вона починала самостійно їздити саме на такій автівці. Сам процес зйомок був багато в чому не постановочним, а реальним: автомобіль, на якому я проїхав майже через всю Україну — від Запоріжжя до Львова, при мені з"їхав з конвеєра.

Зараз ви читаєте новину «Кузьма Скрябін підтримав національного автовиробника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути