понеділок, 25 липня 2011 00:15

Компанія "Ногтевой сервис" провела перший конкурс у Полтаві

У понеділок 18 липня під гаслом "Увага, конкурс!" в Полтаві відбулося перше змагання серед майстрів нігтьового дизайну від всеукраїнської компанії "Ногтевой сервис". Учасниці нарощували нігті в стилі френч за акриловою технологією за 3 год.

У конкурсі беруть участь восьмеро майстрів із Полтави та області. Швидко працюють. Поглядають на годинник. Не перемовляються.

— Ніколи так не хвилювалася, — каже Анна Шпортько, 19 років. Виходить із зали по закінченні конкурсу. — Малою клеїла нігті з пластиліну, завжди хотілося робити щось красиве, витончене. Торік закінчила навчання в навчальному центрі "Ногтевой сервис". Там по-справжньому відкрила для себе світ нігтьового сервісу. Здобула добрі знання. Найбільше боялася підвести своїх викладачів, хотілося виправдати їхні надії.

Дівчата чекають результатів. Тим часом журі оглядає їхні роботи.

— Учасниці показали високий рівень. Важко виділити сильніших чи слабших майстрів, — говорить незалежний інспектор та інструктор від всеукраїнської компанії "Ногтевой сервис" Інна Міщенко з Дніпропетровська. — Професійний майстер нарощує нігті за 3 години або й швидше. Тому стільки часу дали конкурсанткам. Практично всі впоралися.

Перше місце у конкурсі посіла Анна Шпортько, майстер студії краси "Едем", друге — Людмила Федоренко, третє — Наталія Ширманова. Майстрам подарували сертифікати на придбання професійних матеріалів на суму 1 тис., 500 і 300 грн відповідно. Решта учасниць мають купони на навчання в центрі "Ногтевой сервис" зі знижкою 20%. За бажання можуть подарувати їх знайомим.

— Конкурс пройшов чесно. Перш ніж роботу учасниць оцінило журі, дівчата подивилися нігті одна одної й самі визначили, хто з майстрів найсильніший, —  розповідає Наталія Бутенко, директор навчального центру, інструктор всеукраїнської компанії "Ногтевой сервис". — Такі конкурси важливі. Підготовка піднімає майстрів на вищий рівень майстерності. По-іншому оцінюєш власну роботу. Починаєш працювати над собою. У повсякденній роботі майстер часто забуває, що він професіонал, тому що підпадає під вплив клієнтів. Робить те, що просять, забуває про технічні нюанси, стандарти. У нас багато різних курсів. Часто майстри приходять на курси підвищення кваліфікації і просять, аби їх протестували. Також у нашому навчальному центрі є люди з Росії, Фінляндії, Італії, Німеччини, Бельгії.

Нарощування нігтів популярне, вирішує багато проблем: нарощені на 70% міцніші за натуральні, легко миються, на них довго тримається лак, руки гарні, витончені.

— Нарощування нігтів допомагає навіть чоловікам, — продовжує Наталія. — Трапляється, що чоловіки травмують нігті на роботі. Щоб ніготь  відростав нормально, не болів і не заломлювався, його нарощують. Нарощені дають змогу позбутися оніхофагії — звички гризти нігті. Якщо людина багато працює руками, їй роблять недовгі нігті, округлої форми. Ламкість залежить від довжини вільного краю. Вона повинна дорівнювати довжині нігтьового ложа.

Різні конкурси для майстрів нігтьового дизайну проходитимуть постійно. Якщо бажаєте взяти участь у конкурсі або опанувати цю професію, телефонуйте нам: 0(50) 305 14 13, 0(532) 610 987.

Детальніше про конкурс читайте на сайті

krasa.jimdo.com. По інформацію звертатися за адресою: вул. Фрунзе, 45.

Зараз ви читаєте новину «Компанія "Ногтевой сервис" провела перший конкурс у Полтаві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути