понеділок, 30 квітня 2012 05:45

Компанія "Київстар" висадила трояндову алею

Автор: фото: Сергій Рибалко
  Волонтери компанії ”Київстар” копають лунку для висаджування троянд на ”Алеї журналістів” у Полтаві
Волонтери компанії ”Київстар” копають лунку для висаджування троянд на ”Алеї журналістів” у Полтаві

19 квітня в Полтаві волонтери компанії "Київстар" у рамках акції "Поділися любов'ю до Полтави" висадили 67 кущів троянд на Алеї журналістів.

На вул. Ватутіна 11 волонтерів компанії "Київстар" і кореспонденти з місцевих газет копають лунки для троянд. Поряд каністри з водою. Готують до висадки кущі сортів Парадайз, Софі Лорен, Дольче Ґаббана.

— Алею й кількість саджанців обрали не випадково. Це перша Алея журналістів в Україні. Її створили в Полтаві на честь загиблих під час Другої світової війни кореспондентів, — говорить менеджер зі зв'язків із громадськістю харківського філіалу компанії "Київстар" Світлана Немиро. — А висаджуємо 67 кущів троянд, бо стільки років минуло з Дня Перемоги. Допомогти з посадкою погодилися місцеві журналісти.

Світлана Немиро каже, "Київстар" соціально відповідальна компанія, яка піклується про екологію.

— Акцію назвали "Поділися любов'ю до Полтави". Проходить у рамках проекту "Поділися любов'ю доУкраїни". Він дав нам можливість висловити свої почуття до міст, в яких живемо і працюємо. Із його допомогою, займаємось озелененням і покращуємо благоустрій, — говорить Світлана Немиро. — Ми віримо, що успішною буде тільки та компанія, яка дає людям більше, ніж просто продукти і послуги. Тому сьогодні "київстарівці" з журналістами поділилися частинкою своєї душі з рідним містом.

— Хотілося би, щоб ці саджанці прижилися на Алеї журналістів, щоб їх не поламали й не викопали, — говорить заступник голови Полтавської облдержадміністрації Борис Галушко. — Кущі троянд будуть показувати, що ми пам'ятаємо про кожного, хто стоїть в ешелоні п'ятої влади і допомагає вирішувати суспільні проблеми.

Уже цього літа полтавців і гостей міста буде радувати розарій, створений волонтерами з любов'ю до Полтави і на згадку про військових журналістів, які передавали новини з фронту.

Зараз ви читаєте новину «Компанія "Київстар" висадила трояндову алею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути