понеділок, 28 січня 2013 06:15

Кажуть, що ремонтувати трасу покинули після виборів

— Тиждень тому їхав повз Кобеляки. Центральна дорога там завжди не ахті, а зараз просто аврал, дорожники зняли старий асфальт, новий не поклали. Машина стриба, як на тертушці, ледве колеса не одбив, — говорить полтавець 25-річний Микола Жуковський. — Ремонт почали ще в листопаді, працювали кожен день, навіть у дощ. А наступного дня після виборів усе кинули. Місцеві кажуть, дорогу недобудували, бо "регіонали" в цьому районі не пройшли до Верховної Ради.

— Це неправда, що результати виборів вплинули на ремонт, — пояснює 35-річний Сергій Галушко з Кобеляцької міської ради. — Роботи фінансуються з державного бюджету. Наскільки знаємо, в кінці року на латання траси не вистачило грошей.

Відтинок шляху завдовжки 4,8 км є частиною траси Дніпропетровськ — Чаричанка — Кобеляки — Решетилівка. Щодня нею їздять понад сотню вантажівок. Шляховики відремонтували 300 м дороги по вул. Фрунзе й Дніпропетровській, ще із 700 м зняли асфальт. Загалом мали прокласти 3 км нового покриття, 1 км по Кобеляках й 2 км до села Червоне. Замовник — служба автомобільних доріг у Полтавській області.

— На ремонт мали виділити 8 мільйонів гривень, поки що дали 1,6 мільйона. Також продовжити роботи завадила погана погода, — говорить заступник начальника служби автодоріг Полтавщини 43-річний Анатолій Мягкохліб. — Дорога справді дуже нехороша. Тому на цій ділянці з 19 січня почали аварійний ямковий ремонт. Кладемо тимчасовий асфальт, щоб автомобілісти могли більш-менш нормально їздити. Коли почнемо повноцінний ремонт, його буде не жалко зняти.

У Полтавському автодорі розказують, продовжать класти асфальт під Кобеляками навесні.

Зараз ви читаєте новину «Кажуть, що ремонтувати трасу покинули після виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути