понеділок, 15 квітня 2013 00:45

Губернатор наказав підлеглим гризти дорогу

У понеділок, 8 квітня, голова Полтавської облдержадміністрації 55-річний Олександр Удовіченко вигнав із ранкової наради двох керівників облавтодору — директора Дмитра Кобченка та начальника служби автомобільних доріг Юрія Івахіна. Губернатор розкритикував стан доріг області. Відео з наради з'явилося на порталі "Ютьюб".

"Із мером Полтави ходите, умнічаєте і нічого не робите, усе вам чогось не вистачає. Ума вам не хватає. Ідіть і самі гризіть дорогу! До Лохвиці доїхати неможливо, між Зіньковом і Гадячем взагалі не проїхати. Що я прем'єр-міністру скажу? Йому люди на Твіттер пишуть, жаліються. Ідіть і управляйте ремонтними процесами. Не треба тут брехню розказувати", — каже Олександр Удовіченко.

Очевидці розповідають, губернатор зірвався на крик після доповіді Юрія Івахіна.

— Івахін доповідав про ремонт доріг. Сказав, що траси ремонтують 25 бригад, робота іде за планом. Коли це почув голова облдержадміністрації, зразу його перервав і почалося, — розповідає учасниця наради Наталія Очкань. — Сильно Удовіченко пройшовся і по меру Полтави Олександру Мамаю. Сказав, що місто з дорогами нічого не робить. У приклад постійно ставив Кременчук, де іде активний ремонт шляхів.

Губернатор розкритикував облавтодор через пізній початок ремонтних робіт.

— Активний ремонт повинен був початися, коли настала суха погода. У результаті ніхто працювати не почав, втратили цілий тиждень. Цей факт і викликав таку реакцію, — говорить Удовіченко. — Зараз нікого з керівників не звільнятимемо. Та якщо вони і далі не справлятимуться — іншого виходу не буде. За два місяці облавтодор повинен провести повний ямковий ремонт доріг області. Тягнути з цим не можна.

Додзвонитися до керівників облавтодору не вдалося — у приймальні Дмитра Кобченка не беруть слухавку кілька днів поспіль, Юрія Івахіна не має на робочому місці. Секретар пояснює, керівник особисто контролює ремонтні роботи.

Зараз ви читаєте новину «Губернатор наказав підлеглим гризти дорогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути