Ексклюзиви
четвер, 14 січня 2010 20:25

Гадячани не дають будувати громадських туалетів

У райцентрі Гадяч немає жодного громадського туалету в належному стані. Вбиральня в центральному парку не відповідає санітарним вимогам. У новозбудованих торговельних центрах туалетів також не передбачили.

— Можна прожити без води та їжі. Але без туалету людина не може, — каже завідувач гігієнічного відділу Гадяцької санепідемстанції Анатолій Жезіцький. — У Нових Санжарах туалети в центрі міста, немає запаху, красивий дизайн. Потрібен комплексний підхід міської ради, аби вирішити цю проблему.

Два роки працює автостанція "Гадяч-2". Туалету там немає. Раніше люди ходили у вбиральню в райлікарні, але її закрили. Весільні кортежі після проводів із шампанським біля РАЦСу біжать у туалети до приватних садиб. Під час міських святкувань люди справляють потреби в дворах гадячан, які живуть біля центральної пл. Соборна.

— Проблема є, — каже мер міста Тетяна Савченко, 56 років. — Неодноразово намагалися зробити підземні туалети на вулиці Гетьманській біля контори державних нотаріусів або в районі лікарні. Навіть проект виготовили, але лікарня не дає згоди на будівництво. Практично вирішили питання побудови туалету біля магазину "Псел". Але люди, що там живуть, заперечили.

Вирішили збудувати громадський туалет біля будівлі райради і райдержадміністрації навпроти центрального парку "Перемога".

Зараз ви читаєте новину «Гадячани не дають будувати громадських туалетів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути