понеділок, 26 вересня 2011 00:01

"Автоцентр на Фрунзе" влаштував потрійний тест-драйв

Автор: фото: Сергій Дзех
  Відвідувачі тест–драйву розглядають новий кросовер Volvo XC90. На акції його тестували найчастіше
Відвідувачі тест–драйву розглядають новий кросовер Volvo XC90. На акції його тестували найчастіше

На початку вересня на картодромі "Лтава" місцеві дилери автомобільних марок "вольво", "форд" та "ніссан", об'єднані у компанію "Автоцентр на Фрунзе", влаштували спільний тест-драйв.

Найкращі моделі з лінійки "форд" запропонувала компанія "Полтава — Автосвіт". Поширену марку "ніссан" представив регіональний дилер "Сан Моторс". За наявність преміум-моделей відповідала компанія "Полтава — Автотехцентр".

— Для Полтави ця подія — унікальна. У людей є можливість спробувати і порівняти автомобілі трьох брендів, — каже Олена Свіденцова, фахівець з реклами компанії "Полтава — Автосвіт". — Є і компактні мінівени, і великі позашляховики. Люди можуть проїхатися, відчути драйв і для себе зробити певний вибір.

Задум автодилерів знайшов відгук у відвідувачів тест-драйву. Полтавець Ростислав Караптан шукає велике і потужне авто. На тест-драйві він мав можливість спробувати позашляховики трьох брендів:

— Назріла потреба взяти авто, на якому і по роботі, і по трасі комфортно їздити. Хочеться, щоб була можливість з'їхати з асфальту. Гарно б машиною їздити на рибалку, полювання. І при цьому хочу, щоб тут вмістилася вся моя сім'я.

Велику автівку на потрійному тест-драйві шукав і 37-річний Андрій Подобний. Він обкатував "Ніссан Пастфайндер":

— Машина — звір. Кайф від їзди величезний. Автомобіль ідеальний для  будь-якої дороги. Говоритиму із сім'єю про кредит.

Кредит на авто можна було розрахувати на тестдрайві. У кожного з представлених брендів є вигідні програми. Спеціаліст з кредитування працює у кожному салоні. Він зробить розрахунок і допоможе отримати позику найбільш просто і швидко. Рішення про надання кредиту приймають за один-два дні.

Жінкам на тест-драйві до вподоби були кросовери та невеликі авто. Полтавка 26-річна Юлія Антоненко збирає гроші на нову машину. Каже, на акції оцінювала автомобіль "Форд Фієста".

— "Фієста" сподобалася. Типово жіноча автівка. Їде дуже м'яко, комфортне сидіння, легка в управлінні. Може, цю машину візьму, але неодмінно "вольво" протестую.

Ольга Левченко, маркетолог компанії "Сан Моторс", радить обирати автомобіль, оцінюючи не лише його технічні характеристики.

— Вибираючи авто, треба неодмінно спробувати його у тест-драйві. Варто відчути, чи зручне воно для вас і вашої родини, чи влаштовують керування та ходові якості.

Аби ви не витрачали багато часу на походи по салонах і тестування автівок, фахівці "Автоцентру на Фрунзе" обіцяють влаштовувати подібні акції регулярно і робити їх масовішими і цікавішими.

Зараз ви читаєте новину «"Автоцентр на Фрунзе" влаштував потрійний тест-драйв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути