понеділок, 22 жовтня 2012 00:45

Автобуси запізнюються через затори

Автор: Фото: Микола Марченко
  14 жовтня у неділю об 11.25 автівки стоять у заторі по вулиці Воскресінській у Миргороді. Заблокували рух рейсового автобуса Миргород—Гадяч
14 жовтня у неділю об 11.25 автівки стоять у заторі по вулиці Воскресінській у Миргороді. Заблокували рух рейсового автобуса Миргород—Гадяч

У Миргороді біля Центрального ринку постійно виникають затори. Водії ігнорують знак "Зупинка заборонена". Паркують машини з обох боків вул. Воскресінської. Через затор постійно запізнюються рейсові автобуси з інших районів.

У неділю, 14 жовтня, близько 11.00 дорогою до автовокзалу в заторі стоять кілька десятків машин. Постійно під'їжджають нові. Неподалік зупиняється таксі. З нього вистрибує жінка з дитиною, біжить між автівками в бік автовокзалу. Рейсовий автобус Миргород — Гадяч із затору виїжджає 20 хв.

— Ішов автобус на Полтаву. Стояв, мабуть, хвилин 30, — каже миргородка Галина Ващенко. — Понаставляють машин. Ліньки пройтися лишніх десяток метрів до базару від стоянки.

Біля входу на ринок припаркований чорний "мерседес".

— Кому яке діло, що тут стою. Я приїхав на ринок. Чого повинен пертися до машини чорт знає куди, — говорить водій іномарки.

Коли під'їжджає автомобіль Державтоінспекції, затор розсмоктується.

— Порушників штрафуємо. Скількох, не знаю, статистики не ведемо. У нас не тільки ця вулиця, працюємо по всьому району, — пояснює Олександр Андрєєв, начальник ДАІ Миргородського району.

Керівництво автостанції каже, через запізнення рейсового транспорту люди часто не встигають на потяги, пересісти на інший автобус.

Зараз ви читаєте новину «Автобуси запізнюються через затори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути